Fermierii din sudul judeţului primesc vizita preşedintelui Camerei Deputaţilor şi a ministrului Agriculturii

Fermierii din sudul judeţului primesc vizita preşedintelui Camerei Deputaţilor şi a ministrului Agriculturii

Liviu Dragnea s-a aflat, în week-end, în Ardeal FOTO: Facebook Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, şi Petre Daea, ministrul Agriculturii, se vor afla luni în judeţul Olt, într-o vizită de lucru la fermieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Legumicultorii din sudul judeţului Olt, care deja aprovizionează pieţe mari din ţară cu primele legume produse în solarii, primesc astăzi vizita preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi a ministrului Agriculturii, Petre Daea, Oltul fiind judeţul cu cei mai mulţi fermieri care au solicitat acordarea ajutorului de 10.000 euro pentru cultivarea tomatelor, aproape 1.600. Aproximativ 1.000 dintre aceştia au şi fost verificaţi, certificându-se că au produs cele 2 tone necesare pentru a-şi primi ajutorul mai sus menţionat.

Directorul Direcţiei Agricole Olt, Emil Marinescu, a declarat că vor fi vizitate o fermă legumicolă în comuna Cilieni, o fermă zootehnică în comuna Rusăneşti, precum şi o mare exploataţie, situată de asemenea în sudul judeţului Olt. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: