UPDATE Femeie accidentată pe un bulervard din Slatina. Şoferul care a fugit de la locul accidentului a fost identificat

UPDATE Femeie accidentată pe un bulervard din Slatina. Şoferul care a fugit de la locul accidentului a fost identificat

O femeie de 55 ani a fost lovită pe o stradă principală din Slatina, poliţiştii identificându-l pe şoferul care a părăsit locul accidentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Şoferul care a accidentat în această seară o femeie, însă şi-a continuat drumul, a fost identificat la scurt timp de poliţişti. Este un bărbat de 55 ani, din Slatina, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii îl cercetează pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului  şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Rezultatul înregistrat de alcooltest a fost de 0,71mg/L alcool pur în aerul expirat.

Ştirea iniţială

Accidentul s-a produs în jurul orei 19,00, pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina, din primele date furnizate de IPJ Olt fiind vorba de o femeie de 55 ani, care ar fi traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. Şoferul care a accidentat-o a fugit de la faţa locului, poliţiştii căutând verificările în vederea identificării.

„Este vorba de o femeie, necooperantă, agitată, după o primă evaluare cu leziuni minore. A fost imposibil să o examineze din cauza stării de agitaţie. A fost transportată la spital“, a declarat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.

citeste totul despre: