Fata de 16 ani dispărută în 20 august din Caracal a fost găsită la peste 50 km distanţă. Ce au aflat poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
disparuta caracal

Tânăra a cărei dispariţie a fost anunţată de membrii familiei după 10 zile a fost găsită de poliţiştii din Caracal după zile întregi de căutări cu forţe sporite.

Ana-Maria Casandra Asan a fost găsită în Craiova, la 55 kilometri de Caracal. Fata a motivat că se află la „soţul“ său, un tânăr de 19 ani. Familia tinerei s-ar împotrivi, însă, relaţiei dintre cei doi.

Cert este că Ana-Maria a plecat de acasă în 20 august, însă doar 10 zile mai târziu, după ce mama tinerei a plecat la rândul său în Spania, bunica tinerei i-a anunţat pe poliţişti de dispariţie.

„Astăzi, 5 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţie municipiului Caracal au depistat minora, de 16 ani, plecată voluntar de la domiciliu. 

Reamintim că poliţiştii au fost sesizaţi de către bunică în ziua de 1 septembrie a.c., cu privire la faptul că în ziua de 20 august a.c., minora ar fi plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal au depistat minora pe raza municipiului Craiova, judeţul Dolj.

ASAN ANA-MARIA CASANDRA a declarat că nu a fost victima niciunei infracţiuni şi a fost redată familiei în siguranţă“, a anunţat purtătoarea de cuvânt a IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Minora nu mai frecventează şcoala şi a mai plecat de la domiciliu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite