EXCLUSIV Mărturia şocantă a unei profesoare luate la ocazie de mai multe ori de suspectul din Caracal: „Doaaamne, eu la ăsta m-am urcat?!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O profesoară care este nevoită să facă naveta de la Caracal la Dobrosloveni, unde predă la o clasă externă a Şcolii Populare de Artă, a declarat că a urcat de mai multe ori în maşina bărbatului suspect în dosarul dispariţiei Alexandrei Măceşanu.

Olga Filip, care predă de mulţi ani la clasa de cusături tradiţionale a Şcolii Populare de Artă Olt, o clasă externă care funcţionează în localitatea Dobrosloveni (localitatea natală a Alexandrei), a declarat că a avut un şoc în momentul în care a văzut la televizor fotografia principalului suspect, Gheorghe Dincă, din dosarul de dispariţie a Alexandrei Măceşanu.

„Niciodată  nu mi-a dat de bănuit, deci nu… De la Caracal la Dobrosloveni eu am făcut naveta (n.r. - cu el) şi nu numai o dată. Ceilalţi nu mă luau până la Dobrosloveni, că-şi pierdeau clienţii de Slatina (n.r. - cursa este foarte scurtă, 5,5 - 6 kilometri). Şi el m-a luat de câteva ori. Zice: «Hai că eu merg până la Fălcoiu, mai merg cu o doamnă». Altădată mi-a spus: «Eu merg la Fălcoiu, mergeţi până la Dobrosloveni?».  M-am urcat atunci numai eu şi el, eu m-am urcat în spate, că de-asta mi-e frică, acum, numai de naveta asta“, a declarat femeia.

„L-aş fi ales pe el, mi-era frică de alţii... Urci la ăsta, că e om serios. Şi uite ce serios era!“

Ea a marturisit că ultima dată când a urcat în maşina lui Gheorghe Dincă a avut bănuiala că acesta ar fi consumat băuturi alcoolice în ultimele ore şi din acel moment nu a mai avut curaj să urce în maşina lui, ferindu-se să nu aibă loc vreun accident.

„Mi s-a părut odată că era beat, parcă, sau nu ştiu cum, şi vorbă, şi privire, şi… Mi-a fost frică şi nu m-am mai dus cu nimeni, am rămas şi mă duceam cu microbuzul de Fălcoiu“, a mai spus Olga Filip, precizând că aceste lucruri se întâmplau cu mai bine de un an înainte. Bărbatul nu era vorbăreţ, nu lega conversaţii, de obicei dialogul se rezuma la invitaţia bărbatului de a-şi transporta clienta şi la salutul de despărţire.

Imagine indisponibilă

Olga Filip, profesoara de cusături tradiţionale a Alexandrei FOTO: Alina Mitran

„Am mers de câteva ori bune, că, na, îl cunosc după fizionomie… Chiar am spus: Doaaamne, eu la ăsta m-am urcat? Dar om serios, om în toată puterea cuvântului, cum e vorba. L-aş fi ales pe el, de multe ori îmi era frică de alţii care aşteptau acolo. Urci la ăsta, că e om serios. Şi uite ce om serios era!“, a mai spus femeia, care în continuare este marcată de descoperirea şocantă.

Olga Filip a cunoscut-o foarte bine pe Alexandra, care i-a fost elevă la clasa de cusături, din clasa a IV-a şi până în clasa a VII-a, deşi fata făcea un efort deosebit să vină la cursurile de cusături, ca şi la cele de dans folcloric, pentru că inclusiv pentru gimnaziu a făcut naveta de la Dobrosloveni la Caracal.

„Cu ea pe acest traseu m-am întâlnit în microbuz, ştiu că ea făcea naveta cu microbuzul, şi ea şi fratele, plecau împreună, atunci când veneau nu prea li se potrivea programul, băiatul termina mai devreme, fata avea mai multe ore. Ce să vă spun, o fată…. A fost un copil exemplu, un copil…. Celelalte erau mai băieţoase, mai… Ea avea un rafinament, o drăgălăşenie, aşa. Ne-a dat pe toţi cei care o cunoşteam peste cap întâmplarea asta“, a mai spus profesoara.


CITIŢI ŞI: Profesorul Alexandrei, fata dispărută la Caracal, elevă la cel mai bun liceu din Olt: „9,02 a avut media cu care a terminat clasa a IX-a“

Cum i s-ar fi adresat poliţiştii tatălui Alexandrei: „Auzi, bă, dacă fii-ta e-ncurcată cu vreunul, să plătească ea pagubele acestor percheziţii!“

Fata din Caracal le-ar fi spus poliţiştilor la telefon că e legată cu sârmă şi că a fost violată

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite