Dublu eveniment cultural la Slatina: lansare carte “400 în 1” şi spectacol de teatru

Dublu
eveniment cultural la Slatina: lansare carte “400 în 1” şi spectacol de teatru

Centrul Cultural ''Eugen Ionescu'' din Slatina... (Foto: Adevărul)

Centrul Cultural “Eugen Ionescu” din municipiul Slatina va găzdui, joi – 25 aprilie, un dublu eveniment cultural, în cadrul căreia unul se distinge prin caracterul inedit. Este vorba despre lansarea unei cărţi ce cuprinde aproape 400 de colecţii de publicaţii periodice apărute în judeţul Olt şi fostul judeţ Romanaţi, în ultimii 155 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele două evenimente culturale se vor desfăşura în foaierul Centrului Cultural “Eugen Ionescu” din municipiul Slatina începând cu ora 17.00. Primul dintre acestea este reprezentat de lansarea unei cărţi intitulate “Publicaţii periodice din Olt şi Romanaţi”, semnată de Ion D. Tâlvănoiu şi Florina Tâlvănoiu. Lucrarea cuprinde circa 400 de colecţii de publicaţii periodice apărute în judeţul Olt şi fostul judeţ Romanaţi, în intervalul cuprins între anii 1857 şi 2012.

Ulterior, de la orele 18.30, publicul slătinean amator este invitat la piesa de teatru “Lady Robinson Bar” (“Insula femeilor”), un spectacol susţinut de trupa de teatru locală PRO-ART - Slatina 2010. Preţul unui bilet este de 10 lei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările