Două decese şi 37 cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 în judeţ

Două decese şi 37 cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 în judeţ

D

Număr foarte mare de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în judeţul Olt, 37, care nu pot fi legate de focare. DSp a raportat şi două decese.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două decese au fost raportate în ultima zi în judeţul Olt, intervenite la pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2. Este vorba de o femeie de 70 ani şi de un bărbat de 60 ani. Ambii pacienţi aveau şi alte boli în antecedentele medicale. S-a ajuns, astfel, la 61 decese de la debutul pandemiei.

Femeia de 70 ani a fost internată în 20 septembrie 2020 la spitalul din Slatina, a doua zi fiind transferată la spitalul-suport Covid-19 din caracal. Decesul s-a produs joi, 1 octombrie 2020. Femeia mai suferea de hipertensiune arterialăgrad III, diabet zaharat de tip II, insuficienţă renală cronică acutizată. 

Bărbatul decedat a fost internat în 18 septembrie 2020 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, infecţia fiind confirmată două zile mai târziu. decesul s-a produs t9t joi, 1 octombrie 2020. Bărbatul avea şi o tumoare malignă la colon, dar şi diabet de tip II.

VĂ RECOMANDĂM ŞI: Mesajul revistei de propagandă chineză Global Times după testul pozitiv COVID-19 al lui Trump. Ce i-a transmis Putin

Pacientul decedat ale cărui rude au vandalizat Institutul „Marius Nasta” suferea de obezitate morbidă la 40 de ani
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările