VIDEO UPDATE Momente cumplite la Caracal. Echipajele de prim ajutor au resuscitat două copile, înecate în pârâul Gologan. A fost declarat decesul

VIDEO UPDATE Momente cumplite la Caracal. Echipajele de prim ajutor au resuscitat două copile, înecate în pârâul Gologan. A fost declarat decesul

Pompierii au scos la mal din pârâul Gologan din Caracal, în urma căutărilor, două copile despre care apropiaţii au anunţat că s-au înecat.

UPDATE: Fetele înecate în pârâul Golgan, resuscitate zeci de minute, fără a putea fi readuse la viaţă, au fost identificate. fata de 14 ani era dimiciliată în comuna Calopăr, judeţul Dolj, iar fata de 6 ani, în municipiul Caracal. Pompierii au efectuat căutări preţ de aproximativ 40 de minute, atât cu barca, cât şi cu echipa de scafandri, intervenţia scafandrilor fiind dificilă, a transmis ISU Olt, din cauza albiei neregulate a pârâului, a vegetaţiei abundente şi a vizibilităţii zero. În anumite puncte, apa în zona cunoscută drept una preferată pentru scăldat are o adâncime şi de patru metri.

UPDATE: ORA 20,30 : Cele două fete, care au 6 ani, respectiv 14 ani, potrivit ultimelor date, au fost declarate decedate, nerăspunzând manevrelor de resuscitare.


UPDATE: Fetele au fost scoase la mal de pompieri şi sunt resuscitate de echipajele de prim ajutor.

Pompierii Detaşamentului Caracal intervin cu o ambarcaţiune cu motor, o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD în zona stadionului din municipiul Caracal, unde caută două fete posibil înecate. La faţa locului se deplasează şi echipajul de scafandri. Fetele au 9 ani, respectiv 14 ani. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: