Doi tineri au atacat o femeie în miez de noapte, în locuinţa acesteia, căutând aur. Unul dintre tâlhari se pregătea să fugă în străinătate

Doi tineri au atacat o femeie în miez de noapte, în locuinţa acesteia, căutând aur. Unul dintre tâlhari se pregătea să fugă în străinătate

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi joi FOTO: arhivă

O femeie în vârstă de 79 ani a fost atacată, în urmă cu o săptămână, în propria locuinţă de doi bărbaţi identificaţi între timp şi arestaţi. Unul dintre aceştia se pregătea să fugă în străinătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Faptele s-au petrecut în urmă cu o săptămână, în noaptea de 28 februarie/1 martie, după ce cei doi au băut împreună toată noaptea.  Spre dimineaţă s-au hotărât să „calce“ locuinţa unei femei în vârstă de 79 ani, din localitatea Vişina Nouă, despre care ştiau că ar fi deţinut o salbă de galbeni. Au atacat-o pe femeie, care locuia singură, cu o bâtă şi au început să caute prin casă, părăsind în cele din urmă locuinţa fără să găsească ce şi-au propus.

„În noaptea de 28.02.2019 spre 01.03.2019, după ce au consumat băuturi alcoolice până în jurul orelor 03:00, în urma unei înţelegeri prealabile, cei doi inculpaţi au pătruns fără drept în domiciliul persoanei vătămate N.F. în vârstă de 79 de ani, inculpatul P.I.D. i-a aplicat acesteia o lovitură cu o bâtă ce o avea asupra sa, în zona frunţii, iar inculpatul A.M.I. a imobilizat-o pe aceasta, timp în care inculpatul. P.I.D. a căutat în imobil bunuri, bani şi o salbă din aur, dar din cauza faptului că nu au găsit astfel de bunuri, au părăsit domiciliul persoanei vătămate. În urma loviturii aplicate, persoana vătămată a suferit leziuni, pentru a căror vindecare au fost necesare 8-9 zile de îngrijiri medicale“ , a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia“.

Bărbaţii sunt de aceeaşi vârstă, 21 ani, dar sunt din localităţi învecinate, Vişina Nouă, respectiv Urzica, din judeţul Olt. Doar unul dintre aceştia lucra, ocazional. Bărbatul a lucrat într-o perioadă şi în străinătate, unde, de altfel, se pregătea din nou să plece.
Cei doi au fost arestaţi preventiv joi, 7 martie 2019.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: