Doi tineri, de 19 şi 21 ani, acuzaţi de viol. O fată care nu a împlinit vârsta majoratului a anunţat poliţia prin 112

Doi tineri, de 19 şi 21 ani, acuzaţi de viol. O fată care nu a împlinit vârsta majoratului a anunţat poliţia prin 112

O fată în vârstă de 17 ani a alertat, joi-noaptea, 7 noiembrie 2019, poliţia prin 112, reclamând că ar fi fost victima unui viol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fata este din comuna olteană Stoicăneşti, iar cei doi, din Movileni, respectiv Bălteni, acelaşi judeţ. Fata de 17 ani ar fi mers de bunăvoie în localitatea Movileni, invitată de unul dintre băieţi, unde ar fi întreţinut relaţii sexuale cu amândoi. Când, în schimb, băieţii au insistat să repete experienţa, fata i-ar fi refuzat şi a cerut să fie lăsată în pace. Nu s-ar fi întâmplat aşa, astfel că tânăra a alertat poliţia în momentul în care a reuşit să părăsească locuinţa, poliţiştii sosiţi în ajutor găsind-o pe câmp, unde reuşise să se ascundă.

„La data de 7 noiembrie, o tânără din comuna Stoicăneşti a sesizat faptul că în timp ce se afla pe raza localităţii Movileni  ar fi fost obligată de doi bărbaţi să întreţină relaţii sexuale cu aceştia. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: