Doi tâlhari care au bătut un tânăr şi un copil de 12 ani şi le-au furat mopedul, arestaţi după două luni de anchetă. Unul a reuşit să părăsească ţara

Doi tâlhari care au bătut un tânăr şi un copil de 12 ani şi le-au furat mopedul, arestaţi după două luni de anchetă. Unul a reuşit să părăsească ţara

Unul dintre suspecţi a ajuns în arest, celălalt va fi dat în urmărire, fiind arestat în lipsă FOTO: Arhiva

Un copil de 12 ani şi un tânăr de 18 ani dintr-o localitate olteană au fost bătuţi crunt, la mijlocul lunii martie, de doi bărbaţi care au vrut cu tot dinadinsul mopedul victimelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fapta s-a petrecut la mijlocul lunii martie 2019, în localiatea Brebeni din judeţul Olt, însă de-abia după două luni de anchetă făptaşii au putut fi stabiliţi fără tăgadă, unul aflându-se deja în arest şi celălalt fiind arestat în lipsă, pentru că, simţind că anchetatorii sunt pe urmele lui, a reuşit să fugă din ţară.

„În data de 15.03.2019, pe raza comunei Brebeni, în jurul orelor 21,00 , două persoane de sex masculin,  în vârstă de 23, respectiv 25 ani, au deposedat doi tineri de un moped, prin violenţă,  profitând de vulnerabilitatea acestora, datorată vârstei, anume 18 şi respectiv 12 ani

Faţă de autorii infracţiunii de tâlhărie, C.I.N., aflat în stare de recidivă, respectiv O.E., cu antecedente penale, fiind condamnat pentru săvârşirea de infracţiuni în minoritate, Judecătoria Slatina a admis   propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.
În acest moment, dosarul se află în lucru la procuror, pentru continuarea cercetărilor“, a transmis purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Agresorii au fost relativ greu de identificat, pe de o parte pentru că victimele nu îi cunoşteau foarte bine, iar pe de alta, pentru că nici nu au avut posibilitatea să-i vadă, fiind noapte. Copilul de 12 ani şi tânărul de 18 ani au fost bătuţi rău, necesitând, fiecare, câte 7-8 zile de îngrijiri medicale. În cele din urmă anchetatorii au ajuns la făptaşi după ce au audiat zeci de persoane din Brebeni, unul dintre suspecţi lăudându-se, la o terasă, la săptămâni bune de la comiterea faptei, cu evenimentul la care a luat parte. Agresorii sunt, de altfel, clienţi vechi ai oamenilor legii, având la activ condamnări pentru fapte similare, unul dintre ei fiind condamnat pentru fapte comise cu violenţă chiar înainte de a fi împlinit 18 ani.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: