DIICOT confirmă încheierea cercetărilor la casa lui Gheorghe Dincă: „Până la data expirării autorizaţiei de percheziţie vor fi efectuate şi alte activităţi“

DIICOT confirmă încheierea cercetărilor la casa lui Gheorghe Dincă: „Până la data expirării autorizaţiei de percheziţie vor fi efectuate şi alte activităţi“

Anchetatorii au pus sigilii, urmând să revină în funcţie de rezultatul probelor trimise spre analiză FOTO: Ana Popescu

Anchetatorii DIICOT au finalizat cercetările la domiciliul suspectului de crimă Gheorghe Dincă, din Caracal, informaţie confirmată printr-un comunicat de presă.

Ştiri pe aceeaşi temă

La cinci săptămâni de la descinderi, cercetările la faţa locului s-au încheiat joi, 29 august 2019, la imobilul din strada Craiova, nr. 169. 

„Astăzi, 29.08.2019, activităţile desfăşurate la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe au fost în cea mai mare parte finalizate, cu referire directă la cercetarea criminalistică.

Până la data expirării autorizaţiei de percheziţie emisă de către instanţa de judecată, vor fi efectuate şi alte activităţi, în funcţie de analiza ulterioară a mijloacelor de probă ridicate până la acest moment de la locul faptei“, a transmis DIICOT, prin intermediul unui comunicat de presă.

La începutul săptămânii anchetatorii au obţinut un nou mandat de percheziţie, pentru 15 zile. Scanarea terenului din vasta curte a imobilului lui Dincă, dar şi a interioarelor, a luat însă sfârşit, în urma săpăturilor în locurile indicate de dispozitivul special fiind ridicate o mulţime de probe trimise spre analiză. În funcţie de rezultat, aşa cum se şi specifică în comunicat, anchetatorii s-ar putea întoarce. Astăzi au fost montate sigilii pe toate intrările, ancheta în schimb continuând cu alte operaţiuni specifice, inclusiv cu audierile de martori.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: