Deszăpezire în bătaie de joc. Doi proprietari s-au trezit cu un munte de zăpadă în spatele maşinilor parcate

Deszăpezire în bătaie de joc. Doi proprietari s-au trezit cu un munte de zăpadă în spatele maşinilor parcate

Cele două maşini au rămas după „muntele“ de zăpadă strâns de drumari FOTO: Alina Mitran

Ajunşi după cinci zile de la prima ninsoare să deszăpezească, reprezentanţii firmei care se ocupă de acest serviciu în municipiu au ridicat, într-o parcare, un munte de zăpadă în spatele a două maşini parcate.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Firma de deszăpezire din Slatina a ajuns pe arterele secundare la câteva zile de la primul strat de nea din această primăvară. În parcarea din zona Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au trimis un utilaj de-abia vineri, la cinci zile, în tot acest timp proprietarii îndepărtând zăpada de pe maşini şi din jurul acestora, dar neavând soluţii pentru cantitatea mare de zăpadă încă rămasă, astfel că singurele maşini cu care s-a ieşit în aceste zile din parcare au fost cele din vecinătatea containerului de gunoi îngropat, pentru care un utilaj a intrat în cea de-a treia zi. De altfel, în doar trei zile, în care gunoiul nu s-a ridicat,  în tot oraşul au crescut mormane de gunoaie.

Timp de cinci zile, din anumite parcări nu s-a putut ieşi cu maşinile

Vineri, când în sfârşit proprietarii autoturismelor parcate în zona mai sus menţionată s-au bucurat că în week-end îşi vor putea mişca autoturismele, doi dintre ei s-au trezit că un munte de zăpadă a „răsărit“ în spatele maşinilor lor. Persoanele  care au asistat la isprava drumarilor au relatat că reprezentanţii firmei  ar fi dat asigurări că se întorc. N-au spus când, însă, iar până vineri-seara nu s-a întâmplat.

Gunoiul a stat trei zile deasupra zăpezii

Pe străzile laterale din municipiu, de altfel, stratul de zăpadă este încă impresionant, cei care se aventurează făcând-o pe riscul lor. Pietonii şi şoferii impart carosabilul, pentru că trotuarele în aceste zone nu au fost deszăpezite, iar unele maşini de-abia se zăresc din zăpadă. Pe aleile dintre blocuri, în schimb, s-a intervenit relativ repede şi acelaşi lucru ar trebui să se întâmple şi pe trotuarele din preajma şcolilor, elevii fiind chemaţi, de luni, din nou la cursuri.


În urma „deszăpezirii“, cele două autoturisme au rămas blocate în zăpadă

Se lucrează, în schimb, intens pe străzile principale, în special noaptea, de unde zăpada este chiar încărcată şi transportată în afara oraşului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările