Descinderi la traficanţii de droguri. 24 de persoane aduse la audieri

Descinderi la traficanţii de droguri. 24 de persoane aduse la audieri

Poliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT din Olt au descins, marţi, 27 august 2019, la patru adrese din Olt şi Teleorman, la traficanţi de droguri de mare risc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Descinderile au avut loc la două adrese din Slatina şi una din Drăgăneşti-Olt în judeţul Olt  şi încă o adresă într-o comună din Teleorman, cinci persoane fiind bănuite de de trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Anchetatorii au stabilit că activitatea infracţională s-a derulat în perioada 2018-2019, cei cinci comercializând cannabis, pe care îl vindeau cu 50 lei/gram, la adresa din Teleorman, unde locuieşte suspectul în vârstă de 46 ani, fiind descoperite şi plante de cannabis cultivate în grădină.

„În urma percheziţiilor domiciliare au fost descoperite trei pungi din plastic şi un borcan de sticlă, ce conţineau material vegetal uscat, de culoare verde-oliv.
Totodată, au fost descoperite două pliculeţe autosigilante, un cântar de mare precizie, un grinder şi şase plante ce par a fi canabis, plantate în grădină“, a transmis IPJ Olt.

În urma descinderilor au fost duse la audieri 24 de persoane, la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, cinci dintre acestea fiind sunt cercetate pentru  trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: