UPDATE Descinderi în patru localităţi, la hoţii care furau din incinta societăţilor comerciale. Poliţiştii au recuperat bunuri de aproximativ 100.000 lei şi au reţinut două persoane

UPDATE Descinderi în patru localităţi, la hoţii care furau din incinta societăţilor comerciale. Poliţiştii au recuperat bunuri de aproximativ 100.000 lei şi au reţinut două persoane

10 persoane, bănuite de furturi din societăţi comerciale, dar şi din locuinţe şi gospodării, au fost ridicate şi conduse la audieri, miercuri, 6 noiembrie 2019, în cadrul unei operaţiuni coordonate de poliţiştii din Drăgăneşti-Olt, judeţul Olt.

UPDATE: Doi dintre hoţii conduşi la audieri au fost reţinuţi. Bărbaţii sunt din DrăgăneştiOlt şi sunt băbuiţi că au comis furturile în perioada august-noiembrie 2019.

„În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că în perioada august - noiembrie 2019, doi bărbaţi, de 37 şi 24 de ani, din oraşul Drăgăneşti Olt, ar fi sustras din cadrul mai multor societăţi agricole diverse unelte electrice, biciclete şi aparatură electronică. 

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

În cursul zilei de 7 noiembrie a.c. cei doi vor fi prezentaţi Judecătoriei Caracal, cu propunerea de arestare preventivă“, a transmis IPJ Olt.

Ştirea iniţială 


Mascaţii au descins la prima oră în 15 locuinţe de pe raza localităţilor Drăgăneşti Olt, Slatina, Găneasa şi Dăneasa, din judeţul Olt, la persoane bănuite că au acţionat pe raza mai multor localităţi, furând din locuinţe şi din gospodării. 10 persoane au fost conduse la audieri, fiind totodată ridicate bunuri valorând în total aproximativ 100.000 lei. Poliţiştii au descoperit şi au ridicat de la locuinţele hoţilor adevărate averi în bunuri care, cel mai probabil, erau ulterior comercializate:  televizoare, drujbe electrice, aparate de sudură, generatoare electrice, existând suspiciunea că acestea provin din furturi.

Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, iar acţiunile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale  Olt şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: