Rezultate parţiale Alegeri Europarlamenare Olt. Cum au votat oltenii. Surpriză uriaşă a USR-Plus în Slatina, oraş condus de PSD

Rezultate parţiale Alegeri Europarlamenare Olt. Cum au votat oltenii. Surpriză uriaşă a USR-Plus în Slatina, oraş condus de PSD

Deşi rezultatele finale pentru Alegerile Europarlamentare 2019 încă nu sunt disponibile, pe baza rezultatelor parţiale în judeţul Olt se confirmă speranţele liderilor principalelor partide, dar sunt şi surprize.

Ştiri pe aceeaşi temă

Biroul Electoral Judeţean Olt încă nu a validat toate procesele verbale, însă pe baza rezultatelor parţiale publicate de BEC se ştie că cel mai mare procent al voturilor exprimate revine PSD, ceea ce nu constituie neapărat o surpriză. Partidul de guvernământ are în judeţul Olt 44,58% din voturi, PNL a reuşit să obţină 25,11% (organizaţia judeţeană îşi asumase 22%), iar USR-Plus a obţinut 10,54%. PMP nu a luat în Olt decât 4,29%, iar ALDE – 5,17.

Surpriza mare o constituie rezultatul foarte bun al Alianţei USR-Plus în Slatina, unde a obţinut 21,14%. PNL a primit 22,67% din voturile exprimate în secţiile din reşedinţa de judeţ, iar PSD – 29,68%.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările