Cum şi-a recuperat un bărbat din Dolj, turist în staţiunea Rânca, o importantă sumă de bani

Cum şi-a recuperat un bărbat din Dolj, turist în staţiunea Rânca, o importantă sumă de bani

Jandarmul oltean (stânga) care se afla în timpul liber l-a căutat pe proprietar şi i-a înapoiat portofelul FOTO: IJJ Olt

Un turist din judeţul Dolj a pierdut pe pârtia din staţiunea montană Rânca, din judeţul Gorj, portmoneul în care avea documente, dar şi o sumă importantă de bani. Norocul lui a fost că bunurile au fost găsite de un jandarm aflat în timpul liber.

Plutonierul adjutant Vasile Parşucă, din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Balş, judeţul Olt, se afla la rândul său în staţiune. 

Acesta a găsit, sâmbătă, 15 ianuarie 2022, pe pârtie portofelul cu 1.200 euro, 3.000 lei, acte de identitate şi alte documente personale. 
 
„Printre bani şi documente a găsit şi bonul primit la cazare în staţiune şi astfel l-a găsit pe posesor imediat. Îl felicităm şi noi pe Vasile pentru gestul său şi spiritul civic de care dă dovadă de fiecare dată!“, au transmis colegii jandarmului, reprezentanţii IJJ Olt.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Un tânăr carantinat s-a relaxat la păcănele. Cât l-a costat distracţia

Secretar de stat din echipa ministrului Sorin Grindeanu, amendat la el acasă pentru că nu purta mască. „Am comis-o“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările