Cum îţi poate fi furată maşina în cele câteva minute în care mergi la cumpărături. „Am crezut că mor!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
masina de politie jpeg

Este povestea unei femei din Balş care s-a deplasat la un supermarket din localitate cu autoturismul personal. A făcut repede câteva cumpărături, dar când a ieşit afară, nu i-a venit să creadă. Maşina dispăruse.

Femeia s-a gândit că nu va sta decât câteva minute în supermarket şi nu va fi nicio problemă dacă va lăsa maşina pornită. Când a ieşit, însă, din magazin, nu i-a venit să creadă. A căutat-o prin toată parcarea şi imediat a sunat la 112. 

„Am crezut că mor când am  văzut că a dispărut. O lăsasem pornită pentru că era foarte frig şi m-am gândit că vin repede, să nu se răcească motorul", le-a povestit femeia poliţiştilor care imediat au început să caute autoturismul.

Nu a durat mult şi maşina a fost găsită. Nu în Balş, ci în localitatea Găneasa. Cel care o furase nici măcar nu avea permis de conducere.

„Poliţiştii Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt s-au mobilizat şi au efectuat de îndată verificări. La aproximativ 15 minute de la sesizare, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe Drumul Naţional 65, în localitatea Găneasa, autoturismul reclamat că ar fi fost sustras. Poliţiştii au imobilizat conducătorul auto, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, bănuit de sustragerea acestuia. Din verificările efectuate de poliţiştii rutieri a reieşit faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere", au precizat reprezentanţii IPJ Olt într-un comuncat de presă.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş au reţinut bărbatul pentru 24 de ore. Acesta se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Bărbatul urmează să fie prezentat unităţii de  parchet competente, cu propuneri legale", se arată în aceeaşi informare de presă.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Vlad Voiculescu începe epurările la Ministerul Sănătăţii. Cine sunt primele persoane vizate

Cel mai mare furnizor de energie electrică anunţă reduceri de preţ pentru consumatorii care nu au optat pentru piaţa liberă 

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite