Cum să-ţi construieşti propria afacere, cursuri gratuite pentru tineri. Mai sunt 21 locuri disponibile

Cum să-ţi construieşti propria afacere, cursuri gratuite pentru tineri. Mai sunt 21 locuri disponibile

Tinerii interesaţi sunt aşteptaţi să depună documentele în următoarele trei zile

Direcţia pentru Tineret şi Sport organizează cursuri gratuite pentru viitori antreprenori. Procesul de selecţie a început, mai sunt 21 locuri disponibile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai sunt doar trei zile (7 octombrie este data limită) în care absolvenţii de liceu cu diploma de Bacalaureat se pot înscrie pentru a urma, în cursul acestei luni, cursuri gratuite despre cum să-ţi construieşti propria afacere. Cursurile sunt derulate prin intermediul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Olt, care anunţă că mai sunt disponibile 21 locuri. Cursurile durează cinci zile, câte opt ore pe zi, iar condiţiile de participare nu sunt foarte stricte.

Cursanţii vor avea prilejul să afle lucruri importante despre analiza pieţei, oportunităţilor, riscurilor, stabilirea scopului şi obiectivelor, despre cadrul legislativ care trebuie respectat atunci când te gândeşti să porneşti pe un astfel de drum, despre strategii de marketing, despre cum îţi găseşti sursele de finanţare, despre cum îţi conduci echipa, despre cum îţi întocmeşti planul de afaceri, cum îţi dezvolţi resursele necesare etc.

În ce condiţii te poţi înscrie

Iată şi condiţiile de înscriere anunţate de organizator:

- Să fie cetăţean român cu domiciliul în România (domiciliul stabil în judeţul Olt);

- Să deţină act de identitate în perioada de valabilitate sau act de identitate cu viză de flotant (viză de stabilire a reşedinţei);

- Să aibă vârsta cuprinsă între 18-35 ani şi să fie absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat;

- Studentii la zi care nu au domiciliul în municipiul unde studiază, se pot înscrie la cursul de educaţie antreprenorială pe baza carnetului de student ( copie de pe acesta).

Cei interesaţi trebuie să depună o scrisoare de intenţie de cel mult 600-1.000 de cuvinte, în următoarele condiţii de redactare: format A4, margini de 2.5cm, font: Times New Roman; font Size : 12 puncte; text scris la un rând; aliniere paragrafe folosind opţiunea “justify”; pagini numerotate , nume trecut pe prima pagină, în partea dreaptă, sus, semnarea şi datarea pe ultima pagină.

Se vor depune, de asemenea:

- actul de identitate, în copie, conform cu originalul şi viză de flotant, după caz.

- diploma de bacalaureat, în copie conform cu originalul.

„Documentele vor fi scanate în ordinea prezentata în format PDF multiple pages într-un singur document, iar la câmpul-subiect se va trece numele şi prenumele aplicantul şi vor fi transmise pana la data de 7 octombrie 2017 la adresa de email: djst.olt@mts.ro“, precizează reprezentanţii DJST Olt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările