Cum se cară apa la Slatina: cu lopata, încărcată în excavator | VIDEO

Cum se cară apa la Slatina: cu lopata, încărcată în excavator | VIDEO

Sursa Facebook Royal Stance Slatina

Imaginile zilei vin din municipiul Slatina, unde se execută, de mai bine de o săptămână, lucrări la intrarea în municipiu, dinspre Piteşti. Patru muncitori au fost surprinşi încărcând în cupa excavatorului apa acumulată în urma ploilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile, însoţite de un comentariu absolut savuros, au fost postate pe grupul Royal Stance Slatina, miercuri, 8 decembrie 2021. 

„Încă o dată: se încarcă apa cu lopata, în cupa de la excavator, mai avem un pic şi o umpleeeem...., daaa..., avem acolo, dacă vedeţi, patru indivizi care supraveghează, şi acum luăm  uşor apa cu cupa de la excavatooor, uşor, să n-o risipiiim, aşaaa, să nu dăm pe jooos, şi o vărsăm în canaaaaal. Foarte bine, lucru româneeeesc!“, se aude vocea celui acre a surpins imaginile.

„Se numeşte circuitul apei în natură... Sunt procese care nu pot fi grăbite nici de Dumnezeu nici de mâna "omului". Sau mai pe româneşte: ziua trece leafa merge🤣🤣🤣“, a comentat un membru al grupului.

„Dacă nu s-au băgat bani, cum vreţi, mă, să muncească lumea, Doamne, da’ răi sunteţi 🤣🤣!“, este un alt comentariu. „Le trebuia şerveţele de masă, erau mult mai bune“, şi-a dat cu părerea altcineva.

„Nu există limită cand e vorba de prostie!😳“, se mai adaugă un comentariu. „Ăsta urcă nucile-n pod cu furca“, mai comentează un alt slătinean. „Zici că sunt luati de pe strada si bagati la munca direct :)))) fără echipament adecvat!“, „Şi pentru asta firma câştigă sute de milioane 😡😡😠“, „O nouă întrebuinţare a unui buldo.... nu ştiam!!! 🤦‍♂️“, „D-aici îţi dai seama ca România se face de ruşine din ce în ce mai rău 🙁“, „În Romania ai un chef să munceşti... s a terminat!“, „Aici sigur si'a bagat nasul un inginer :)))“, au comentat şi alţi membri ai grupului. 

Pe aceeaşi temă: 

„Dorel de România” a provocat haos pe o şosea din Austria. A scăpat beton pe 25 de maşini şi a îngreunat circulaţia 

Dorel se întoarce: cu o lovitură de târnăcop a lăsat fără apă un spital, o fabrică de bere şi mai multe cartiere din două municipii VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările