Cum arată Gheorghe Dincă după 50 de zile de arest. Monstrul din Caracal a fost adus la reconstituirea răpirii şi uciderii Alexandrei Măceşanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal acuzat de uciderea Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu, a fost scos din arest pentru a participa la reconstituirea crimei asupra Alexandrei. Înfăţişarea lui Dincă este schimbată faţă de cum arăta la arestarea lui.

Gheorghe Dincă trebuie să arate luni, 16 septembrie, cum a procedat în cazul răpirii şi sechestrării Alexandrei Măceşanu, fata de 16 ani din Dobrosloveni pe care a luat-o la ocazie în ziua de 24 iulie. 

Criminalul a fost adus la casa lui din Caracal şi reface tot traseul avut în acea zi, când Alexandra s-a urcat în maşina lui pentru a ajunge în oraş. 

GALERIE FOTO DE LA RECONSTITUIRE

Dincă a apărut odihnit, curat, ras şi mai slab, total diferit faţă de imaginea de la prinderea sa din iulie, când semăna cu un animal hăituit, sălbatic şi neîngrijit. 

Lui i-au fost scoase cătuşele, pentru a fi liber în mişcări, el trebuind să arate cum a lovit fata, cum a legat-o cu cureaua de la pantalonii lui şi cum a dus-o în casa sa din Caracal, unde a fost violată şi de unde Alexandra a dispărut a doua zi, după apelurile disperate făcute de ea la 112. 

Gheorghe Dincă, la reconstituirea de la Caracal FOTO Inquam Photos / Bogdan Dănescu

image

Dincă a declarat că i-a ars fetei cadavrul într-un butoi improvizat. Resturile ADN au fost confirmate de Institutul de Medicină Legală Mina Minovici ca aparţinând Alexandrei Măceşanu. 

Familia fetei cere, însă, o contraexpertiză la un institut din străinătate. „Nu suntem lămuriţi că a ars în acel butoi“, a declarat mama Alexandrei, Tudoriţa Măceşanu. 

Rolul Alexandrei îl joacă în reconstituire o poliţistă de la Poliţia Capitalei, de aceeaşi statură cu Alexandra. În scena butoiului, în care ar fi băgat-o pe Alexandra, moartă, Dincă a avut la dispoziţie un manechin. 

Pe aceeaşi temă: 

Reconstituire la casa groazei: O poliţistă joacă rolul Alexandrei Măceşanu, Dincă a legat-o la mâini cu cureaua pantalonilor

VIDEO UPDATE A început reconstituirea crimei în cazul Alexandrei Măceşanu la casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite