Criminalul din Caracal le-a povestit anchetatorilor ce i-a făcut Alexandrei după ce a surprins-o vorbind la telefon cu poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Măceşanu Sursa Facebook
Alexandra Măceşanu Sursa Facebook

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, le-a mărturisit anchetatorilor ce a făcut când a surprins-o pe Alexandra Măceşanu vorbind la telefon cu poliţiştii, care o sunaseră în urma apelului ei la 112.

Criminalul din Caracal a declarat anchetatorilor, potrivit Mediafax, că a găsit-o pe Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani pe care o răpise, vorbind la telefon cu poliţiştii. El s-a enervat şi a lovit-o puternic, iar fata a căzut şi a rămas inconştientă. 

Gheorghe Dincă a mai spus că a plecat în oraş să se debaraseze de bijuteriile ei şi s-a plimbat timp de 2 ore. Când a revenit, el afirmă că fata murise deja, astfel că a luat decizia să scape de cadavru şi i-a ars trupul. 

Dincă a fost înregistrat de camere de supraveghere aruncând bijuteriile Alexandrei în curtea unui hotel din Caracal, el lipsind de acasă între orele 12.00 şi 14.00. 

În tot timpul cât a fost răpită, Alexandra a stat legată într-un garaj plin cu gunoaie şi fiare, iar pe o măsuţă a găsit cartea de vizită a unui inginer de cadastru, Lucian Gabriel Popescu. Acest nume l-a dat ea poliţiştilor de la 112, cu adresa şi telefonul acestuia, spunând că nu ştie dacă este chiar locul unde se află.

Fata a indicat cartierul în care se află, a dat indicii despre curtea unde este închisă şi despre agresorul ei, care o bătuse şi o violase.

De 5 ori a reuşit Alexandra să vorbească cu anchetatorii, fiind sunată înapoi de poliţişti. Ultima convorbire s-a încheiat brusc, pentru că Dincă se întorsese. El fusese plecat la farmacie pentru a-i lua o cremă pentru rănile suferite de ea la mâini. 

Pe aceeaşi temă: 

Prietena din copilărie a Alexandrei reface pas cu pas filmul din ziua dispariţiei fetei: „Prietenul ei trebuia să se vadă cu ea. Şi el a sunat-o, dar telefonul n-a mers“

Ce s-a întâmplat în maşina criminalului din Caracal după ce s-a urcat Alexandra. „Am lovit-o, i-am pus o şapcă pe cap şi bandă adezivă pe ochi“

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite