Concurs pentru angajarea de infirmieri şi brancardieri la Spitalul Judeţean. Sunt 15 posturi libere, se cere doar şcoala generală

Concurs pentru angajarea de infirmieri şi brancardieri la Spitalul Judeţean. Sunt 15 posturi libere, se cere doar şcoala generală

Spitalul are nevoie de sute de asistenţi, infirmieri şi brancardieri, se scot la concurs câteva Foto: Alina Mitran

După cele 10 posturi de asistent medical scoase la concurs la începutul anului, pentru care probele se susţin în 21 şi 26 ianuarie, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a anunţat de curând că angajează de asemenea 10 infirmieri şi cinci brancardieri, pentru care se fac înscrieri până spre sfârşitul lunii.

Secţiile care vor beneficia de suplimentarea posturilor de infirmier sunt următoarele: Cardiologie, Neurologie, Chirurgie generală, Chirurgie şi ortopedie infantilă, Chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă, Anestezie şi Terapie Intensivă (singura secţie care primeşte două posturi), Obstetrică şi ginecologie I, Obstetrică şi ginecologie II, Pediatrie. Înscrierile pentru aceste posturi se fac până în 26 ianuarie, urmând ca două zile mai târziu să se afişeze rezultatul etapei de validare a dosarelor.

În 3 februarie are loc proba scrisă a examenului, iar în 8 februarie – interviul, rezultatul final fiind media între cele două punctaje obţinute.

Alte două structuri vor avea un număr mai mare de brancardieri: Blocul operator central (două posturi) şi Unitatea de Primiri Urgenţe (trei posturi). Pentru aceste posturi înscrierile se fac până în 27 ianuarie, probele de concurs fiind programate pentru 4 şi 9 februarie. 

Pentru toate posturile se solicită minimum clasa generală, capacitate deplină de exerciţiu, stare de sănătate bună, cazier curat, cunoaşterea limbii române, vârsta minimă reglementată prin lege pentru a putea munci, cetăţenia română.

Citiţi şi: Spitalul Judeţean Slatina scoate la concurs peste 40 de posturi de asistent medical, infirmieră şi brancardier. Va fi acoperit, însă, doar 10% din deficit

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: