VIDEO Cine este bărbatul din Caracal suspectat că a răpit şi ucis în chinuri groaznice două adolescente: „Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul din Caracal suspectat de răpirea şi uciderea a două fete FOTO Ana Popescu
Bărbatul din Caracal suspectat de răpirea şi uciderea a două fete FOTO Ana Popescu

Poliţiştii l-au încătuşat pe bărbatul de 66 ani în curtea căruia au descins vineri-dimineaţă, 26 iulie, căutând-o pe Alexandra Măceşeanu, o adolescentă de 15 ani dată dispărută în urmă cu două zile.

Anchetatorii fac percheziţii în dimineaţa zile de vineri, 26 iulie, în curtea unui bărbat de 65 ani din Caracal, cunoscut drept George „Popicu’“, la care ar fi găsit deja hainele fetei de 15 ani, din localitatea olteană Dobrosloveni, dar şi mai multe oase calcinate, într-un butoi metallic.

CITEŞTE ŞI Cum puteau interveni legal poliţiştii pentru salvarea fetei răpite şi ucise în Caracal

Bărbatul locuieşte singur, copiii şi soţia fiind plecaţi în străinătate. Este pensionar şi se ocupa, de ceva vreme, cu micul comerţ prin târguri.

„Un om care nici prin cap nu-ţi trecea că ar putea să facă asta. Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile, cumpăra dintr-o parte şi vindea în alta: păsări, porumbei, ce-i cădea la mână ieftin, cumpăra şi vindea în alte târguri. Soţia şi copiii sunt plecaţi în Italia. El locuia singur“, a declarat un vecin.

Poliţiştii au adus în curtea suspectului inclusive excavatoare, având în plan să facă inclusiv săpături.

Poliţiştii au descins vineri-dimineaţă la o locuinţă din municipiul Caracal, în dosarul deschis în urma dispariţiei adolescentei Alexandra Măceşeanu. La adresa percheziţionată s-ar fi găsit, într-un incinerator artizanal, oase calcinate, despre care poliţiştii vor să afle dacă sunt umane şi dacă ar aparţine celor două fete dispărute. 

Dispariţia fetei a fost anunţată de părinţii acesteia miercuri-seara, 24 iulie. Adolescenta, care a plecat din localitatea natală Dobrosloveni spre Caracal, pe o distanţă de aproximativ 8 kilometri, cu o maşină de ocazie, nu a mai putut fi contactată pe telefonul mobil. O altă tânără, din judeţul Dolj, a dispărut tot din Caracal, în urmă cu mai multe săptămâni.

Adolescenta răpită la ocazie în Olt ar fi reuşit să sune la 112, dând indicii clare: „Poliţiştii s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până când au obţinut mandat“

Ipoteză şocantă în cazul dispariţiei mai multor adolescente din Olt: fetele ar fi fost găsite arse. Institutul de Criminalistică a trimis specialişti

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite