UPDATE Pacienţii diagnosticaţi cu diabet sau cancer se pot în continuare prezenta la Policlinica Spitalului Slatina.  Cum vor funcţiona cele două cabinete

UPDATE Pacienţii diagnosticaţi cu diabet sau cancer se pot în continuare prezenta la Policlinica Spitalului Slatina.  Cum vor funcţiona cele două cabinete

Pentru că în practică s-a constatat că sunt situaţii care nu vor putea fi rezolvate prin cabintele medicilor de familie, două cabinete din Ambulatoriul SJU Slatina de funcţionarea cărora depind sute de pacienţi se redeschid.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Conducerea SJU Slatina a revenit cu un nou comunicat de presă, precizând că doar două sunt cabinetele din ambulatoriul de specialitate care se redeschid începând de astăzi, joi, 26 martie 2020, respectiv cel de Oncologie şi cel de Diabet şi Boli de Nutruţie, care vor funcţiona astfel:

1. ONCOLOGIE MEDICALĂ pentru tratament antialgic şi chimioterapic specific, cu următorul program: 

de Luni până Vineri, în intervalul orar: 8:00 – 14:00 şi 14:00 – 16:00;

2. DIABET pentru insulinoterapie de substituţie, Rp, SM, cu următorul program: 

de Luni până Vineri, în intervalul orar: 8:00 – 14:00 şi 14:00 – 18:00;

Rămân în continuare valabile precizările pentru pacienţii cu urgenţe oftalmologice, care se vor prezenta la Unitatea de Primiri Urgenţe, pe fluxul normal de triaj, urmând a se chema de la domiciliu medicul de gardă, care va efectua intervenţia pe secţia de oftalmologie. De asemenea, pacienţii care au nevoie de tratament citostatic de urgenţă, scoatere stent ureteral, scoatere gips, scoatere fire chirurgicale şi alte mici intervenţii chirurgicale de urgenţă, se vor prezenta la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde li se va face triajul şi vor fi direcţionaţi fie pe secţia abilitată, fie în sala de mici intervenţii chirurgicale, din Unitatea de Primiri Urgenţe. 

Ştirea iniţială

Ambulatoriul Integrat de Specialitate al Spitalului Judeţean Slatina se redeschide, începând de astăzi, 26 martie, ora 8:00, pentru a asigura tratamente urgente, nevoi cronice şi mici intervenţii chirurgicale, anunţă conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, la trei zile de la doptarea deciziei conform căreia activitatea în ambulatorii se suspendă. Este vorba de cabinetele de Oncologie Medicală, Diabet, Urologie, Pneumoftiziologie şi Chirurgie Generală.

Iată după ce program vor funcţiona: 

1. ONCOLOGIE MEDICALĂ pentru tratament antialgic şi chimioterapic specific, cu următorul program:
• de Luni până Vineri, în intervalul orar: 8:00 – 14:00 şi 14:00 – 16:00;

2. DIABET pentru insulinoterapie de substituţie, Rp, SM, cu următorul program:
• de Luni până Vineri, în intervalul orar: 8:00 – 14:00 şi 14:00 – 19:00;

3. UROLOGIE pentru prelungire recomandări urostomii, cu următorul program:
• de Luni până Vineri, în intervalul orar: 9:00 – 11:00;


4. PNF pentru prelungire recomandări dispozitive pentru oxigenoterapie, cu următorul program:
• de Luni până Vineri, în intervalul orar: 8:00 – 12:00;

5. CHIRURGIE GENERALĂ pentru prelungire recomandări colostomie şi proteze membre, cu următorul program:
• de Luni până Vineri, în intervalul orar: 8:00 –14:00.

Spitalul vine cu precizări importante şi pentru pacienţii cu altă patologie, care sunt îndrumaţi să-şi rezolve problemele medicale prin UPU.

„Pacienţii cu urgenţe oftalmologice se vor prezenta la Unitatea de Primiri Urgenţe, pe fluxul normal de triaj, urmând a se chema de la domiciliu medicul de gardă, care va efectua intervenţia pe secţia de oftalmologie.

Pacienţii care au nevoie de tratament citostatic de urgenţă, scoatere stent ureteral, scoatere gips, scoatere fire chirurgicale şi alte mici intervenţii chirurgicale de urgenţă, se vor prezenta la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde li se va face triajul şi vor fi direcţionaţi fie pe secţia abilitată, fie în sala de mici intervenţii chirurgicale, din Unitatea de Primiri Urgenţe.
Programările vor fi efectuate prin Recepţia Ambulatorului Integrat al Spitalului telefonic la numărul 0349. 911, de Luni până Vineri, în intervalul orar 8:00 – 19:00 sau online“, mai spun reprezentanţii spitalului din Slatina.

Pacienţii vor fi triaţi epidemiologic de către registratorii medicali, astfel încât să se limiteze riscul de răspândire a noului coronavirus.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: