Cetăţenii anunţă un drum blocat în Olt. „La Cercul Polar se circulă, te aştept!“, vin răspunsurile

Cetăţenii anunţă un drum blocat în Olt. „La Cercul Polar se circulă, te aştept!“, vin răspunsurile

Şoferii sunt cei care au dat informaţii exacte despre cum se circulă în judeţ

Un şofer a postat pe Facebook o fotografie, anunţând că drumul între Brebeni şi Coteana, două localităţi din Olt, este blocat. Răspunsul a venit de la prieteni.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce Ionuţ Burcică a postat pe Facebook o fotografie din trafic, însoţită de mesajul „Drum blocat între Brebeni şi Coteana“, un sector de drum, de altfel, care la fiecare ninsoare pune probleme autorităţilor, răspunsurile au venit de la prietenii aflaţi în trafic prin alte state. „La Cercul Polar se circulă, te aştept!“, este ăspunsul unui prieten, care a postat şi o fotografie, stârnind şi alte comentarii. 

„Câte maşini ai văzut tu cu lame, m••• PSD!!!“, a scris un alt prieten.

Răspunsul oficial a venit din partea IPJ Olt, care anunţă că pe DJ 546 Brebeni - Coteana şi pe DJ 546 A Brebeni - Schitu se circulă pe un singur fir.

O ambulanţă a rămas blocată, azi-noapte, tot pe un drum din Olt, din cauza zăpezii viscolite pe carosabil, fiind nevoie de intervenţia drumarilor pentru a putea ajunge la caz, un bărbat care necesita transport al Bucureşti, pentru dializă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: