Cercetări întrerupte la „casa groazei“ din Caracal. Anchetatorii vor reveni luni

Cercetări întrerupte la „casa groazei“ din Caracal. Anchetatorii vor reveni luni

S-a săpat în curtea lui Gheorghe Dincă, în punctele în care geo-scannerul a indicat diferenţe de densitate FOTO: Ana Popescu

După ce curtea lui Gheorghe Dincă a fost curăţată de vegetaţie, iar resturile de tot felul au fost încărcate şi duse la depozitul de deşeuri, continuându-se cercetarea zonei, anchetatorii întrerup, pentru moment, cercetările la faţa locului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Geo-scanner-ul a fost folosit zile întregi pentru a scana aproximativ 2.000 m.p. din curtea lui Gheorghe Dincă, în căutarea de gropi astupate. S-au şi desfăcut o parte dintre acestea, iar de săptămâna viitoare, în baza unui nou mandat de percheziţii, solicitat pentru alte 15 zile, cercetările vor continua în interiorul casei, spun surse din cadrul anchetei. Cert este că sâmbătă şi duminică, la „casa groazei“ rămân doar cei care vor asigura paza imobilului.

Din informaţiile existente, sâmbătă, 24 august 2019, nu vor mai fi nici audieri la Caracal, după ce, în această săptămână, au fost convocaţi fie la DIICOT, structura centrală, fie la Poliţia Caracal, mai mulţi martori care au dat explicaţii. Printre aceştia, cunoscuţi ai suspectului de crimă, oameni care îl vizitau des, dar şi membrii familiei, care au fost audiaţi la Bucureşti. Pe de altă parte, mai mulţi poliţişti au fost audiaţi de procurori ai Secţiei Speciale de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, printre aceştia şi cei doi poliţişti care au vorbit cu Alexandra Măceşanu de pe telefonul personal al unui dintre ei.

Tot în această săptămână s-a dispus şi expertiza, la RAR,  asupra celor trei maşini ridicate din curtea lui Dincă.

De ce a plecat soţia lui Gheorghe Dincă din Caracal după o lună, deşi a primit-o cu trandafiri roşii. Detaliile primei declaraţii a femeii

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: