Ce explicaţie are bărbatul care a transmis pe Facebook accidentul cu doi morţi: „Am început să fac live pentru a se autosesiza poliţiştii“. Şoferul a fost arestat

Ce explicaţie are bărbatul care a transmis pe Facebook accidentul cu doi morţi: „Am început să fac live pentru a se autosesiza poliţiştii“. Şoferul a fost arestat

Cătălin Şindilă, alături de partenera sa de viaţă, care a pierit în accidentul transmis de el pe Facebook FOTO: Facebook/Catalin Adriana Sindila

Pasagerul care transmitea pe Facebook, vineri-seara, cursa nebună sfârşită cu moartea a două persoane a oferit o explicaţie halucinantă, astăzi, pentru o televiziune locală.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am ieşit la ocazie pentru a merge cu soţia la bunici, la Găneasa, acolo unde aveam fetiţa. Nu sunt prieten cu şoferul, dar îl cunosc. Când m-am urcat în maşină nu mi-am dat seama că era băut. Am văzut că mergea cu viteză şi mi-a fost frică, aşa că am început să fac live pe Facebook pentru a se autosesiza poliţiştii, ca să-l oprească. I-am cerut să oprească, dar a fost prea târziu“, a declarat Cătălin Şindilă pentru televiziunea on-line Realitatea Oltului.

Postările de pe contul său de Facebook îl contrazic însă, astăzi fiind o dezbatere acerbă pe pagina acestuia. Mulţi spun că pasagerul care transmitea live a şters alte două filmuleţe, anterioare celui care a surprins impactul între cele două maşini, filmări din care se deduce clar că cei doi nu doar că se cunoşteau, dar aveau şi o relaţie de prietenie. Lui Cătălin Şindilă, a cărui parteneră de viaţă a decedat în cumplitul accident rutier produs din vina prietenului său aflat la volan sub influenţa alcoolului, i se reproşează faptul că a fost de acord să urce în maşina condusă de şoferul beat şi, chiar mai mult, că l-a şi încurajat să circule cu viteză, adresându-i îndemnul „Dă-i coajă!“. În niciun moment nu a încercat, în schimb, să-l oprească, teribila cursă încheindu-se atunci când şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens, lovind frontal o maşină în care se afla doar şoferul.

În urma impactului au decedat şoferul nevinovat şi pasagera din maşina condusă de şoferul teribilist care, de altfel, a şi fost reţinut imediat după accident, aflându-se sub pază la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Judecătoria Slatina a dispus, sâmbătă, 30 iunie 2018, arestul pentru 30 de zile în cazul şoferului care a condus sub influenţa alcoolului.

Cătălin Şindilă a postat, sâmbătă-dimineaţa, o fotografie cu şoferul vinovat, cu explicaţia „El este şoferul care m-a nenorocit!“, însă reacţiile celor care l-au citit au fost deosebit de violente la adresa pasagerului din autoturismul morţii, fiind acuzat că, de fapt, nu i-ar fi păsat un moment de viaţa partenerei sale de viaţă, fiind mult mai preocupat de reacţiile celor de pe Facebook.

citeste totul despre: