Casa de Pensii a afişat lista cu primele bilete de tratament repartizate conform cererilor

Casa de Pensii a afişat lista cu primele bilete de tratament repartizate conform cererilor

Pensionarii acre au solicitat bilete de tratament pentru această perioadă pot verifica dacă se regăsesc pe listă FOTO: Arhiva

Cea de-a doua serie de bilete de tratament din acest an a fost repartizată, conform cererilor primite la CJP Olt, după ce biletele din prima serie, anunţate foarte târziu, au fost vândute la liber.

Ştiri pe aceeaşi temă

Casei Judeţene de Pensii Olt i-au fost repartizate 42 bilete, în şase staţiuni în care există baze hoteliere care aparţin statului, astfel:

- 7 bilete în staţiunea Amara;
- 10 bilete în staţiunea Bala;
- 2 bilete în staţiunea Buziaş;
- 2 bilete în staţiunea Covasna;
- 16 bilete în staţiunea Olanesti;
- 5 bilete în staţiunea Pucioasa.
Lista beneficiarilor a fost afişată la sediu şi pe site-ul instituţiei, www.cjpolt.ro. Biletele au date de prezentare în staţiune în perioada 1-4 aprilie 2019.

„Persoanele care se regăsesc pe lista afişată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Judeţene de Pensii Olt în zilele de luni şi miercuri până în data de 25 martie 2019, inclusiv.
Biletele de tratament rămase disponibile se vor afişa în data de 26 martie 2019 şi se vor vinde în data de 27 martie 2019“, au transmis reprezentanţii CJP olt, prin intermediul unui comunicat de presă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: