Bursă a locurilor de muncă la Slatina, luni şi marţi

Bursă a
locurilor de muncă la Slatina, luni şi marţi

Tinerii din Slatina, dar nu numai, sunt aşteptaţi să-şi găsească un loc de muncă la Hotel Bulevard Prestige

Absolvenţii de liceu din Slatina şi nu numai, fără diplomă de bacalaureat, dar care vor să se angajeze, sunt aşteptaţi să participe la o bursă a locurilor de muncă dedicată lor. Acţiunea va avea loc în incinta hotelului „Bulevard Prestige” de lângă sediul Prefecturii Olt, luni şi marţi, între orele 10.00-16.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bursa locurilor de muncă se adresează nu doar tinerilor liceeni care au terminat ciclul liceal, dar fără diplomă de bacalaureat, ci chiar şi celor mai tineri. Acţiunea este organizată la iniţiativa Asociaţiei Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România şi face parte proiectul “Garanţii pentru tineri”.

La eveniment vor participa firme din municipiu interesate să recruteze tineri cu vârste cuprinse între 16-24 ani care nu au absolvit Bacalaureatul, dar sunt în căutarea unui loc de muncă, şi care au beneficiat de măsuri integrate de ocupare în cadrul Centrului de Garanţie pentru TINEri Slatina. Proiectul „Garanţii pentru TINEri!” este un proiect pilot cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, implementat de către Ministerul Muncii. Partenerul acestui program este Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, Asociaţia Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România şi Blocul Naţional Sindical.

Bursa locurilor de muncă de luni şi marţi de la Slatina este deschis însă şi altor categorii de persoane din municipiu, dar nu numai, interesate să îşi găsească un loc de muncă sau să şil schimbe pe cel actual.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările