Bătrân găsit decedat într-un sat din Olt. Nepotul a sunat la 112

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nepotul bătrânului a anunţat poliţia FOTO: arhiva
Nepotul bătrânului a anunţat poliţia FOTO: arhiva

Un bătrân a fost găsit decedat în locuinţa sa dintr-un sat din Olt. Descoperirea a făcut-o nepotul, venit din alt judeţ.

Descoperirea macabră a fost făcută într-un sat din localitatea Morunglav, judeţul Olt. Un bătrân în vârstă de 90 ani a fost găsit decedat în locuinţă de chiar nepotul său, venit în vizită din judeţul Mehedinţi. Cel mai probabil decesul bărbatului a survenit în urmă cu o zi, însă pentru a se desluşi cauzele morţii va fi nevoie de necropsie.

„În această după-amiază, am fost sesizaţi prin SNUAU 112, de un bărbat, de 41 de ani, despre faptul că bunicul său a fost găsit decedat în locuinţa sa din comuna Morunglav.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Morunglav s-au deplasat la faţa locului şi au identificat cadavrul unui bărbat,  de 90 de ani, din comuna Morunglav. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă,  cu excepţia unei răni la ochiul drept. 

Acesta a fost depus la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt“, a transmis IPJ Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite