Bătaie ca-n Vestul Sălbatic în Olt. Un bărbat a fost la un pas de a fi omorât. Imagini cu puternic impact emoţional VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Scenele sângeroase au avut loc pe terasa unui bar dintr-o comună din judeţul Olt, în primele zile ale acestei luni.  Bărbaţii care apar în imagini cu răngi în mâini lovesc cu sălbăticie doi consăteni. Audierile în acest caz scandalos au început abia după 15 zile.

Scandalul a avut loc pe data de 3 ianuarie în localitatea Brastavăţu, din judeţul Olt. Din imaginile surprinse de camera de supraveghere a localului se vede cum trei bărbaţi care stăteau de vorbă pe terasa barului sunt atacaţi de alţi doi indivizi înarmaţi cu răngi. Vizat era, însă, unul dintre săteni. Imediat ce este atacat, bărbatul cade la pământ sub o ploaie de lovituri. Prietenul care încearcă să-l ajute este şi el lovit cu sălbăticie.

Agresorul, Traian Barbu, poreclit Barbone, în vârstă de 43 ani, premeditase tot atacul. Dorea să se răzbune pe consăteanul său Stelian Rădoi, zis Gogu, în vârstă de 39 ani, cu care se războia de mult timp.

„Mereu s-au certat, nu s-au suportat. Pe unde se prindeau, pe acolo se loveau. Şi când mai beau şi un păhărel ajungeau la lucruri mai grave. Dar acum, mare noroc a avut Gogu că mai trăieşte după câte lovituri a primit. Acum el a fost victimă. Altădată a fost Barbone, şi tot aşa", au declarat mai mulţi vecini.

Oamenii sunt revoltaţi, însă, că până acum agresorii nu au fost traşi la răspundere, iar poliţia nu a făcut nimic în acest caz. "Imaginile astea le-au luat şi poliţiştii, dar ce au făcut cu ele până acum? Nimic", au spus oamenii.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, în cauză s-a întocmit dosar penal, dar nu s-au luat măsuri mai repede pentru că au aşteptat rezultatul medico-legal dispus în cazul persoanei vătămate.

Redăm mai jos comunicatul IPJ Olt:

"La data de 3 ianuarie 2021,  în jurul orei 21, poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Vişina au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe terasa unui bar, din comuna Brastavăţu, judeţul Olt, a avut loc un conflict spontan între mai multe persone din localitate.  

"În urma agresiunii, un bărbat a fost transportat la Spitalul municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Vişina au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”lovirea sau alte violenţe”, cercetăriile fiind desfăşurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.

Ulterior, în cauză a fost dispusă examinarea medico-legală a bărbatului agresat.

Întrucât rezultatele preliminare emise în cursul acestei zile, 19 ianuarie 2021, au concluzionat faptul că, prin leziunile traumatice suferite, viaţa persoanei agresate a fost pusă în primejdie, dosarul a fost declinat spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

În cursul acestei zile au fost efectuate două percheziţii domicilliare pe raza comunei Brastavăţu,  persoana bănuită de săvârşirea infracţiunii fiind condusa la sediul poliţiei, unde este audiată în prezenţa procurorului de caz", se arată în comunicatul remis presei.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Un oltean a vrut să-şi răpească amanta de pe stradă. „Nu-l mai vreau, e prea gelos“

Profesor de liceu acuzat că a hărţuit sexual o elevă: „Eram în timpul liber, când pot agăţa câte curve vreau“

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite