Bărbatul care a pretins bani pentru a angaja o tânără la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a fost arestat preventiv

Bărbatul care a pretins bani pentru a angaja o tânără la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a fost arestat preventiv

Concursul pentru posturile de asistent medical nu s-a încheiat la SJU Slatina FOTO: Alina Mitran

Acuzat de traffic de influenţă, pentru că a pretins diverse sume de bani în schimbul promisiunii că va angaja o tânără pe un post de asistent medical la SJU Slatina, bărbatul de 34 ani, din Caracal, a fost arestat preventiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reţinut în urma unui flagrant organizat în Caracal, Mihai Neagoe, de 34 ani, din Caracal, a fost arestat preventiv marţi, 4 iunie 2019, în urma soluţiei Tribunalului Olt.

Bărbatul a pretins în cursul lunii aprilie 500 euro şi 1.000 lei, unui bărbat din Fărcaşele, cu promisiunea că o va ajuta pe fiica celui din urmă să promoveze un concurs de angajare pe un post de asistent medical la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, deşi inculpatul nu avea nicio calitate oficială.

După ce a primit respectivele sume de bani, şi după susţinerea probei scrise, conform graficului de concurs de la SJU Slatina, duminică, 2 iunie 2019, Mihai Neagoe a mai solicitat 1.000 lei. În schimbul banilor, bărbatul i-a înmânat celui dispus să plătească banii două seturi de subiecte. Luni, când ar fi trebuit să se predea banii, inculpatul a fost săltat de anchetatori şi reţinut pentru 24 de ore.

Subiectele realizate conform bibliografiei de concurs sunt, în schimb, publice pe site-ul SJU Slatina şi accesibile oricui, constituind, de altfel, baza pentru pregătirea tuturor canidaţilor.
Pentru posturile de asistent medicalş scoase în această perioadă la concurs de SJU Slatina s-a susţinut în 30 mai 2019 proba scrisă, iar miercuri, 5 iunie 2019, este programată proba de interviu, la care au acces candidaţii declaraţi admişi în urma probei scrise.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările