Bărbatul dispărut din căminul de bătrâni de la Slatina a fost găsit la marginea oraşului: „Este deshidratat, vă daţi seama, a mers atâtea ore...“

Bărbatul dispărut din căminul de bătrâni de la Slatina a fost găsit la marginea oraşului: „Este deshidratat, vă daţi seama, a mers atâtea ore...“

Dispariţia bărbatului a fost anunţată marţi, 22 mai 2018

Bătrânul de 79 ani dispărut marţi, 22 mai 2018, din centrul de îngrijire unde se afla de doar o zi, a fost găsit joi-dimineaţa de poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii, care au început căutările încă de marţi, când au fost anunţaţi de dispariţia bărbatului, l-au găsit pe acesta la marginea Slatinei, în zona restaurantului PSG. Starea de sănătate a bărbatului va fi investigată în cursul acestei zile, după ce procedura de la poliţie va fi îndeplinită. „Este deshidratat, are dureri de mijloc, este adus de spate, urmează să mergem la azil, să-l spele, şi să ajungem al spital, pentru o perfuzie, ceva. Vă daţi seama, a mers atâtea ore...“, a declarat fiica bărbatului.

Femeia a mai menţionat că la internarea în Centrul de Îngrijire şi Asistenţă personalul a fost înştiinţat că bărbatul suferă de Alzheimer. Cel mai probabil acesta a plecat din centru într-un moment în care persoana care se ocupă cu paza nu a fost atentă. Pe de altă parte, centrul funcţionează în regim deschis, i s-a explicat familiei, asistaţii putând să iasă pentru plimbări în oraş.

În această dimineaţă, în urma activităţilor de căutare desfăşurate de poliţiştii de ordine publică, din cadrul poliţiei municipiului Slatina, bărbatul, de 79 ani, anunţat dispărut la data de 22 mai a.c., a fost identificat. Acesta a fost găsit de către poliţişti la marginea unui lan de grâu, la ieşire din municipiul Slatina. Bărbatul a declarat că nu a fost victima vreunei infracţiuni, în perioada plecării sale“, a transmis IPJ Olt.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările