Bărbatul care ademenea copile în Slatina a fost găsit. Locuieşte fără forme legale într-o comună din Olt

Bărbatul care ademenea copile în Slatina a fost găsit. Locuieşte fără forme legale într-o comună din Olt

Bărbatula  fost surpins de camerele de supraveghere din oraş FOTO: Facebook

Poliţiştii l-au identificat şi dus la audieri pe bărbatul care i-a ţinut cu sufletul la gură pe părinţii din Slatina. O fotografie a acestuia circulă de peste 12 ore pe Internet.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul are 39 ani şi este bănuit de tentativă la infracţiunea de agresiune sexuală. Are domiciliul în documente în Piteşti, însă locuieşte fără forme legale în localitatea Priseaca

„Persoana a fost identificată şi în prezent se află la sediul Poliţiei Municipiul Slatina pentru audieri“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

La începutul săptămânii, părinţii unei copile de 8 ani au alertat Poliţia pentru că fata lor a fost abordată într-un parc de hjoacă din cartierul Steaua, din municipiul Slatina, şi convinsă să-l însoţească pe bărbat. Din fericire, sora mai mare a fetei, care o supraveghea pe cea mică de la fereastră, a văzut cele întâmplate, a ieşit şi şi-a strigat sora, moment în care bărbatul s-a pus pe fugă. La Poliţie au ajuns însă şi semnalele altor părinţi cu privire la episoade similare, petrecute în alte zone ale municipiului Slatina. O fotografie a bărbatului, suprinsă de supraveghere, circulă de miercuri-seara pe Internet, semnalmentele bărbatului acre se află acum în faţa poliţiştilor fiind aceleaşi cu ale bărbatului din fotografia menţionată.

Fetiţa abordată în cursul zilei de luni, 265 aprilie 2021, de către bărbat, dar şi sora mai mare, vor fi de asemenea conduse la audieri.

Vă recomandăm şi: 

Imaginea bărbatului care abordează copii în diverse zone ale Slatinei, distribuită pe reţelele sociale. O fetiţă l-a recunoscut

Alertă în Slatina. „Fetiţa mea de 8 ani a fost interogată şi luată de un bărbat. A fost salvată de sora ei“ UPDATE

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările