Bărbat găsit mort pe stradă, într-o localitate din Olt. Procurorii au un cerc de suspecţi

Bărbat găsit mort pe stradă, într-o localitate din Olt. Procurorii au un cerc de suspecţi

Procurorii audiază mai multe persoane care şi-ar fi petrecut seara în compania victimei FOTO: arhiva

Un bărbat în vârstă de 47 ani a fost găsit mort pe o stradă dintr-o localitate olteană. Suspecţii sunt audiaţi de procurori.

Ştiri pe aceeaşi temă

În dimineaţa zilei de sâmbătă, 31 martie 2018, un bărbat a fost găsit decedat pe o stradă din localitatea Strejeşti, din judeţul Olt. Bărbatul a fost descoperit de un trecător, în jurul orei 5,00, fiind anunţată poliţia. Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, ag. şef Cristian Grigorescu, a declarat că la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, constatând că bărbatul este decedat, prezentând mai multe tăieturi, cauza fiind ulterior preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

La această oră sunt audiaţi mai mulţi suspecţi, din primele cercetări stabilindu-se că victima a băut la un bar din localitate alături de mai mulţi bărbaţi.

„Avem mai multe persoane suspecte pe care le audiem, sunt potenţiali autori. Evident că neştiind autorul nu ştim nici mobilul crimei“, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, prim-procuror Anca Anuţa.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările