UPDATE Bărbat electrocutat la pescuit. Are arsuri pe o foarte mare parte din suprafaţa corpului

UPDATE Bărbat electrocutat la pescuit. Are arsuri pe o foarte mare parte din suprafaţa corpului

Un echipaj al Ambulanţei Olt intervine în zonă FOTO: arhiva

Un bărbat care se afla la pescuit s-a electrocutat, joi după-amiaza, echipaje ale Ambulanţei Olt şi echipaje SMURD deplasându-se la faţa locului pentru a-i acorda îngrijirile medicale necesare.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ora 21,00 - Bărbatul a fost transferat cu ambulanţa de la Spitalul Municipal Caracal la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, încercarea de transfer la un spital din Bucureşti sau Craiova fiind întâmpinată cu refuz din partea unităţilor spitaliceşti contactate, care au menţionat că nu au locuri disponibile.

UPDATE: Conform datelor furnizate de ISU Olt, bărbatul are 51 ani şi are domiciliul în comuna Pârscov, judeţul Braşov. A fost găsit conştient, cu arsuri de gr. II şi III pe aproximativ 90 din supraţa corpului. A fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe Caracal. Cel mai probabil cauza accidentului este un arc electric. 

Ştirea iniţială 

Conform primelor date, bărbatul, care se afla la pescuit în zona  staţiei de epurare de la Caracal, a suferit arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. Ştire în curs de actualizare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: