FOTO VIDEO  Bărbat dispărut pe câmp, căutat de pompieri, poliţişti şi jandarmi

FOTO VIDEO  Bărbat dispărut pe câmp, căutat de
pompieri, poliţişti şi jandarmi

Bărbatul rătăcit a ajuns, într-un final, la Spitalul Judeţean din Slatina

Un bărbat în vârstă de 58 de ani a dat serioase bătăi de cap autorităţilor din judeţul Olt în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce acesta s-a rătăcit pe un câmp dintre comunele Crâmpoia şi Tufeni fiind surprins de întunericul serii. Acesta a fost găsit după câteva ore de căutări, timp în care peste 50 de persoane au încercat să îl găsească.

Ştiri pe aceeaşi temă

Situaţia deloc de invidiat în care s-a aflat bărbatul a fost sesizată de către soţia sa la numărul de urgenţe “112”. Pentru căutarea bărbatului au fost mobilizate forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului Slatina şi Staţiei Scorniceşti a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Matei Basarab” Olt, în total - peste 25 de pompieri, două autospeciale, trei autoturisme şi un echipaj SMURD.Acţiunea a fost coordonată de inspectorul-Şef al ISU Olt, colonel Marian Pică, secondat de prim-adjunctul ISU Olt, lt.col. Adrian Tănase şi, respectiv, Şeful Centrului Operaţional, col. Dorel Predescu.

În sprijinul pompierilor au venit şi echipaje ale jandarmeriei - două autoturisme şi şapte jandarmi, poliţiei - echipaje de la posturile Crâmpoia, Ghimpeţeni, Nicolae Titulescu şi Tufeni, Subunitatea de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă Tufeni, dar şi cetăţeni din localitatea Tufeni.

Într-un final, după mai multe ore de căutări, bărbatul în vârstă de 58 de ani a fost găsit în viaţă.

“Bărbatul a fost găsit de echipa de căutare-salvare a Detaşamentului de Pompieri din Slatina rătăcind în apropierea comunei Crâmpoi. Bărbatul era conştient, cooperant, prezenta semne evidente de hipotermie şi exista riscul ca starea acestuia să se agraveze cu fiecare oră”, a declarat plutonier Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Pacientul a fost transportat iniţial la Centrul de Permanenţă din comuna Crâmpoia, unde a fost consultat de către medicul de gardă care i-a acordat primul-ajutor, după care, bărbatul a fost transportat de echipajul SMURD al ISU Olt la secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean din Slatina.

 

Mai puteţi citi:

Autorităţile din Slatina, în alertă după cutremurul de sâmbătă seară

VIDEO  Soţ şi soţie, morţi în urma coliziunii dintre un tren şi o maşină la Piatra-Olt

 

Bărbatul a ajuns, într-un final, la Spitalul Judeţean din Slatina

Imagini din aceeasi galerie
  • Bărbatul a ajuns, într-un final, la Spitalul Judeţean din Slatina
  • Bărbatul a ajuns într-un final la Spitalul Judeţean din Slatina
  • Bărbatul a ajuns într-un final la Spitalul Judeţean din Slatina
  • Bărbatul a ajuns într-un final la Spitalul Judeţean din Slatina
  • Bărbatul a ajuns într-un final la Spitalul Judeţean din Slatina
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările