Bărbat decapitat de câinele său, într-o comună din Olt. Un vecin a făcut cumplita descoperire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 72 ani, din localitatea olteană Osica de Sus, a fost găsit vineri-dimineaţă, 7 februarie 2020, decapitat în locuinţă. Un vecin a făcut descoperirea.

Un vecin al bărbatului de 72 ani a mers la locuinţa acestuia, de la câţiva paşi de poartă dezvăluindu-i-se o imagine de coşmar: oase prin toată curtea şi capul vecinului său. Bărbatul era cunoscut cu afecţiuni medicale, hepatice, supoziţia fiind aceea că bărbatul a murit din cauze naturale la începutul săptămânii, iar câinele său, de foame, i-ar fi sfâşiat cadavrul. Medicina Legală urmează să efectueze necropsia.

„A fost găsit de un vecin. Se pare că era mort de luni-marţi. Stătea împreună cu un câine agresiv. Probabil că stând închis în casă, câinele a fost şi înfometat şi victima prezenta şi afecţiuni medicale. Avea o ciroză hepatică şi pe fondul consumului excesiv de alcool, probabil că s-a declanşat şi o hemoragie şi ca urmare a sângelui cîinele cred că l-a şi atacat. A fost sfâşiat de câine după ce a survenit decesul. Verificările prealabile conduc la o moarte naturală şi ulterior a fost decapitat”, a declarat Anca Anuţa, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, unitatea de parchet având în cercetare un dosar de omor în acest caz.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite