Bărbat arestat la Slatina. Este bănuit că în urmă cu două luni a agresat o persoană într-o scară de bloc

Bărbat arestat la Slatina. Este bănuit că în urmă cu două luni a agresat o persoană într-o scară de bloc

Bărbatul a fost reţinut şi ulterior arestat pentru 30 de zile

Un bărbat în vârstă de 41 ani a fost arestat la Slatina, fiind bănuit că în cursul lunii martie ar fi bătut un alt bărbat, într-o scară de bloc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au fost sesizaţi în cursul lunii martie despre faptul că un bărbat de 47 ani ar fi fost agresat fizic de persoane necunscute, într-o scară de bloc, pe raza municipiului Slatina. „În urm audierilor şi administrării de probe, poliţiştii de investigaţii criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reţinut pentru 24 de ore bărbatul respectiv“, a transmis IPJ Olt, în cursul zilei de miercuri, 15 mai 2019, bărbatul fiind arestat pentru 30 de zile.

Bărbatul agresat a avut nevoie de câteva zeci de zile de spitalizare, fiind lovit şi în zona capului. Imediat după agresiune nu a putut indica poliţiţilor identitatea agresorului, deşi băuseră mai devreme împreună, iar victima chiar îl găzduise pe agresor preţ de câteva ore, la plecarea celui din urmă iscându-se scandalul. Persoanele implicate s-ar fi cunoscut chiar în respectiva zi, la un pahar de alcool, după care victiam l-ar fi invitat pe agresor, alături de alte persoane, în locuinţa sa, din cartierul Steaua Roşie din Slatina.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: