Băiatul dispărut dintr-un sat din Olt, mesaj sfâşietor: „Am potolit animalele, eu plec, pa!“

Băiatul dispărut dintr-un sat din Olt, mesaj sfâşietor: „Am potolit animalele, eu plec, pa!“

Băiatul a plecat de acasă ieri-dimineaţă, lăsând un bilet care a pus pe toată lumea pe jar

Poliţiştii, voluntarii, dar şi salvatori ISU şi jandarmi continuă căutările joi, 8 aprilie 2021, pentru a-l găsi pe Nicuşor Lincă, un băiat de 15 ani, din localitatea Bârza. Au trecut aproape 24 ore de la disparaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Băiatul a plecat miercuri de acasă, lăsând un bilet cu un mesaj sfâşietor, din care lasă să se înţeleagă că nu se simte iubit de tată (tatăl vitreg), care, spune băiatul, le-ar iubi mai mult pe cele trei surori ale sale.

„Am stat toată noaptea, l-am căutat cu Poliţie, cu Jandarmerie, cu oameni din sat, au fost 100 de oameni, a fost o desfăşurare de forţe impresionantă. Niciun fel de indiciu. A lăsat un bilet emoţionant... Se simte că nu e iubit de tatăl lui, că-şi iubeşte mai mult surorile, şi pleacă. Încheie: «Vezi că am dat apă la animale, le-am dat mâncare, sunt potolite, eu plec, pa!»“, a declarat primarul localităţii, Ion Anuţa. Căutările continuă şi astăzi, începând deja de la primele ore ale dimineţii.

În localitate, aseară, a ajuns şi dirigintele lui, băiatul fiind elev la un liceu tehnologic din oraşul Balş, cel mai bun elev din clasă, a mai dezvăluit primarul.

Mama copilului a anunţat, miercuri, 7aprilie, orele 18.10, poliţiştii că băiatul a plecat de acasă fără să spună şi nu a mai venit. Au început de urgenţă căutările, fiind implicaţi şi ofiţeri de la Investigaţii Criminale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările