Bacalaureat Olt. Mai puţin de jumătate dintre absolvenţii care au picat BAC-ul în prima sesiune s-au mai înscris la examen

Bacalaureat Olt. Mai puţin de jumătate dintre absolvenţii care au picat BAC-ul în prima sesiune s-au mai înscris la examen

Examenul de Bacalaureat - sesiunea august - septembrie 2021 începe luni FOTO: arhiva

Aproape 700 candidaţi sunt aşteptaţi în judeţul Olt să susţină o probă, două sau chiar toate cele trei probe ale examenului de Bacalaureat 2021 – sesiunea august-septembrie, care începe luni, 16 august.

Ştiri pe aceeaşi temă

Examenul se va susţine în cinci centre organizate în judeţ, două fiind în Slatina şi câte unul în Caracal, Corabia şi Balş. Din cei 691 candidaţi înscrişi, care provind din 29 şcoli, cei mai mulţi sunt din promoţiile anterioare – 421, asta în condiţiile în care în prima sesiune din această vară au „picat“ examenul 573 absolvenţi.

Pentru a susţine prima probă a Bacalaureatului - sesiunea august-septembrie 2021, cea la Limba Română, s-au înscris 255 candidaţi. Proba la Matematică ar trebui să o susţină 493 candidaţi, Istorie – 90, Geografie – 119, Biologie – 94, Anatomie – 89, Fizică - 15 etc.

Cele trei probe sunt programate pentru luni, marţi şi miercuri, rezultatele înainte de contestaţii fiind afişate în 31 august. Nemulţumiţii pot face contestaţii, rezultatele finale afişându-se în 3 septembrie.

Vă recomandăm şi:

Cine a fost elev de nota 10? Notele obţinute de William, Kate, Harry şi Meghan la Bacalaureatul lor

Rezultate finale Bacalaureat 2021. Câţi candidaţi au promovat după contestaţii în judeţul Olt

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările