Avocatul Tonel Pop şi Cumpănaşu şi-au aruncat vorbe grele: „A spus că este bărbat, nu gândac“. „Rad toţi şmecherii de avocaţi care se agaţă de familii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cumpănaşu este acuzat că exploatează drama celor două familii pentru interesul propriu
Cumpănaşu este acuzat că exploatează drama celor două familii pentru interesul propriu

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, fata din Dioşti dispărută în 14 aprilie 2019, a sancţionat dur acţiunea de duminică, 1 septembrie, a lui Alexandru Cumpănaşu, care a anunţat că va avea o discuţie cu familia din Dioşti, după ce s-a întâlnit cu locuitorii din Dobrosloveni sub pretextul că aşteaptă informaţii despre clanurile specializate în trafic de persoane.

Alexandru Cumpănaşu, care a trecut deja la campania de strângere de semnături pentru a intra în cursa pentru fotoliul de preşedinte al României, a fost aspru criticat de Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, acesta acuzându-l că „nu-i mai ajunge familia Alexandrei şi se sprijină şi pe familia Luizei“. Totul s-a întâmplat în intervenţiile celor doi în direct la România TV, duminică, 1 septembrie 2019.

Cumpănaşu a anunţat că ar urma să se întâlnească cu mama şi cu bunicul Luizei Melencu, pentru a lămuri situaţia privind telefoanele „de liniştire“ primite de cele două familii, imediat după răpirea fetelor. Anunţul a venit după ce bunicul Luizei a mărturisit că ar fi recunscut o voce ca fiind cea a bărbatului care i-a telefonat în 19 aprilie, dar şi un număr de telefon, în timpul unei discuţii cu un jurnalist.

Anunţata întâlnire între Cumpănaşu şi familia Luizei urma să se producă duminică, 1 seprtembrie 2019, însă Alexandru Cumpănaşu a petrecut ore întregi la Dobrosloveni, localitatea de domiciliu a Alexandrei Măceşanu, unde a avut o întâlnire cu sătenii de acolo, de la care ar vrea să ştie mai multe despre reţelele de trafic din zonă. Tonel Popa a acuzat însă că în fapt acţiunea lui Cumpănaşu este una de pură campanie electorală.

„Domnul Cumpănaşu îşi face în mod clar campanie electorală pe acolo, iar la momentul la care a fost întrebat dacă va candida la preşedinţie, la un alt post concurent, a spus că este bărbat, nu este gândac, să facă acest lucru. Deci, ne desolidarizăm total de acest fenomen, ce vrea să facă domnul Cumpănaşu pe-acolo. Nu înţeleg de ce vrea să vorbească cu familia Luizei, pe mine nu m-a contactat, nici măcar pe familia Luizei n-a contactat-o, n-a sunat-o, dar vrea să-şi facă campanie. Nu-i mai ajunge familia Alexandrei, acum vrea să se sprijine şi pe familia Luizei?  S-ar putea să nu-i meargă! De ce nu merge cu mine, de ce nu vorbeşte cu familia? Ce, face el cercetări.... Păi, cum face acolo? Dacă eu vreau să vorbesc cu familia Alexandrei, cu toate că dânsul nu este nici avocatul, nici altceva, eu nu-mi permiteam să mă duc fără să vorbesc, fără să spun, nici măcar...

Imagine indisponibilă

Tonel Pop (foto) a criticat dur atitudinealui Cumpănaşu, însă cel din urmă a replicat imediat FOTO: Ştirile Pro Tv

Face campanie cu numerele Luizei sau cu această familie, putea măcar să ne sune sau să ne anunţe că vrea să vină, unde să vină. Ne dezolidarizăm, noi ne separăm total de această chestiune şi de campania la prezidenţiale a domnului Cumpănaşu, eu am avut încredere şi interese comune, dar din acest moment nu ne mai interesează. Problemele sunt reale, dar nu trebuie să ne cocoţăm pe ele pentru avantaje personale. (...) Poporul român este foarte sensibil la copii, dar nu este tâmpit, ţineţi cont“, a spus Pop.

Cumpănaşu: „Eu nu ţin aproape de oameni care au fost avocaţii PSD-ului“

Replica lui Cumpănaşu a venit la scurt timp, tot în direct la România Tv. Acesta l-a numit, la rândul său, pe Tonel Pop, „avocatul PSD-ului“ şi „avocat care s-a agăţat şi el de o familie“.

„Este un om cu o opinie care s-a agăţat şi el de o familie, care nu aveau, săracii, o soluţie şi ar trebui să spună, cred eu, domnia sa foarte clar cam ce înţelegere are şi cam cât a cerut despăgubiri statului român şi cam cât vrea să primească de la statul român. Pe mine nu prea mă interează chiar toţi oamenii care s-au băgat în seamă în povestea asta. Dacă vrea să facă ceva, făcea ceea ce am făcut eu, şi anume m-am implicat de la început, iar dânsul a încercat să vină pe lângă, aşa. Mi-a trimis până acum zeci de mii de mesaje că vrea să comunicăm şi că vrea să ţinem aproape. Eu nu ţin aproape de oameni care au fost avocaţii PSD-ului, care au avut firmă care a lucrat cu PSD până acum. Eu cred că oamenii ăştia care sunt de bună credinţă, şi care sunt într-o situaţie complicată, şi care sunt într-o situaţie ca şi familia mea, empatizează şi sunt convins că vor vrea să afle adevărul despre ce s-a întâmplat, iar în ceea ce priveşte candidatura mea, nu i-am cerut părerea deloc domnului avocat. Cred că l-a deranjat pe acesta faptul că în direct l-am rugat pe bunicul Luizei să vedem dacă numărul de telefon de pe care a fost sunat la mai multe zile după ce a fost răpită nepoata domniei sale coincide cu numărul de telefon de pe care a fost sunată mama Alexandrei, asta a fost tot, dar văd că se comportă ca un stăpân, aşa, al familiei. Eu îi aduc aminte că e doar un simplu avocat, şi dacă vrea, intrăm în detalii ce fel de avocat este. Pentru mine contează în acest moment ce spun oamenii“, a spus Cumpănaşu, din mijlocul mai multor locuitori din Dobrosloveni. Unchiul Alexandrei a susţinut că intră în cursa pentru Prezidenţiale pentru că altfel nu ar putea să rezolve problema clanurilor care exploatează persoane, însă a sfârşit prin a lansa şi o ameninţare la adresa avocatului.

„Îmi duc această campanie, sunt în campanie şi sper să ajung preşedinte, pentru că în momentul ăla o să rad toată mafia din România, inclusiv toţi şmecherii de avocaţi care se agaţă de familii“, a mai spus Cumpănaşu, afirmând că deja la fiecare postare pe contul său de Facebook „depăşesc rating-ul oricărei televiziuni“.

Replicile au continuat, ulterior, cu o nouă intervenţie a avocatului Tonel Pop, care a reluat cele expuse iniţial, reamintind de reacţia vehementă  alui Cumpănaşu, din urmă cu câteva săptămâni, pe când nega vehement că ar viza o candidatură. „A spus că e bărbat, nu gândac. Deci, ce este?“, a mai spus Pop.
 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite