Avocatul familiei Luizei Melencu cere reluarea cercetărilor la faţa locului: „Şansa de a fi găsite vii scade cu fiecare secundă“

Avocatul familiei Luizei Melencu cere reluarea cercetărilor la faţa locului: „Şansa de a fi găsite vii scade cu fiecare secundă“

Luiza Melencu a dispărut în 14 aprilie 2019, din Caracal

Familia Luizei Melencu, fata dispărută în 14 aprilie la Caracal, şi-a angajat un avocat şi cere prin intermediul acestuia reluarea de îndată  a cercetărilor la faţa locului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o intervenţie în direct la postul de televiziune România TV, avocatul familiei Melencu a anunţat că a solicitat DIICOT, parchetul care se ocupă de cazul crimelor de la Caracal, să reia de îndată cercetările la faţa locului, întrerupte în urmă cu două zile, de când principalul suspect a solicitat un examen medical şi a acuzat că anchetatorii l-ar fi agresat. Anchetatorii au motivat că aceste cercetări nu ar putea fi efectuate în absenţa suspectului, acesta putându-i acuza ulterior că ar „planta“ probe.

„Şansa de a fi găsite în viaţă scade cu fiecare secundă“, a declarat avocatul, care a mai anunţat că, în cazul în care cercetările nu vor fi reluate, familia va face plângere pe numele procurorilor, acuzându-i de favorizare a făptuitorului şi interpretând tergiversarea acestor cercetări drept o complicitate a anchetatorilor cu cel sau cei implicaţi în acest caz care a fost înregistrat iniţial ca o dispariţie, s-a transformat în lipsire de libertate şi ulterior în omor.

Reamintim că joi, 31 iulie 2019, şeful DIICOT a declarat că anchetatorii nu exclud nicio pistă şi că, în condiţiile în care cadavrele sunt în continuare de negăsit, cercetează inclusiv ipoteza ca fetele să fie în viaţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările