Autoturism avariat în centrul municipiului Slatina. Vântul puternic a doborât un cort amplasat provizoriu

Autoturism avariat în centrul municipiului Slatina. Vântul puternic a doborât un cort amplasat provizoriu

Vântul a pus cortul la pământ, fiind nevoie de intervenţia pompierilor

Un proprietar care şi-a parcat maşina în centrul municipiului Slatina a avut surpriza să o găsească avariată, în urma rafalelor de vânt de sâmbătă-dimineaţa.

Deşi la Slatina este o zi însorită, şi aşa a fost încă de dimineaţă, rafalele puternice de vânt au pus la pământ un cort amplasat provizoriu în parcarea magazinului Winmark de comercianţi de confecţii din piele sosiţi în municipiu. Cortul a avariat, în cădere, o maşină Dacia  Logan parcată în apropiere.


Pentru a degaja elementele metalice de susţinere au fost solicitaţi pompierii Detaşamentului Slatina, care au intervenit cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare. „Cortul pe structură metalică a avarit uşor un autoturism parcat (aripa stânga faţă, aripa stânga spate, uşa stânga spate şi capota în partea stângă). Pompierii au acţionat pentru îndepărtarea elementelor metalice ale cortului“, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plt. Major Alin Băsăşteanu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: