Autorităţile au împărţit amenzi în faţa casei lui Gheorghe Dincă. Cât l-a costat pe un bărbat proferarea de înjurături

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi Poliţia, dar şi jandarmii au aplicat amenzi persoanelor care s-au strâns în faţa casei lui Gheorghe Dincă, sancţionând atitudinea de „tulburare a ordinii şi liniştii publice“.

Un bărbat de 33 ani a fost sancţionat de jandarmi în seara zilei de duminică, 28 iulie 2019, atunci când la poarta lui Gheorghe Dincă s-au strâns foarte multe persoane, venite atât din curiozitate, cât şi pentru a protesta faţă de atitudinea oamenilor legii care au avut nevoie de 19 ore să ajungă la adresa indicată prin descriere de Alexandra Măceşanu.

Bărbatul sancţionat contravenţional, cu o amendă cumulată de 500 lei (pentru două contravenţii, respectiv tulburarea liniştii şi ordinii publice şi refuzul de a se legitima), ar fi venit, alături de alte persoane, cu o maşină. Se afla în stare de ebritate, spun reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, iar în momnetul în care jandarmii i-au cerut să se legitimeze, acesta ar fi refuzat. „A tulburat liniştea publică prin strigăte şi larmă“, au precizat reprezentanţii IJJ Olt. Evenimentul s-a petrecut la ora 23,30.

În aceeaşi seară a fost amendată, dar de poliţişti, şi o femeie în vârstă de 50 ani, din Deveselu, sancţionată pentru că i-ar fi jignit pe aceştia.

CITIŢI ŞI: O femeie care a protestat în faţa casei lui Dincă, amendată pentru că a adus „injurii organelor de poliţie fără motiv întemeiat“

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite