Autorii crimei de la Sărăceşti au fost identificaţi şi reţinuţi. Doi fraţi şi vărul lor au omorât în bătaie un bărbat

Autorii crimei de la Sărăceşti au fost identificaţi şi reţinuţi. Doi fraţi şi vărul lor au omorât în bătaie un bărbat

Trei persoane au fost reţinute în cazul agresiunii din cartierul Sărăceşti, din municipiul Slatina, în urma căreia un bărbat a murit la spital, din cauza rănilor suferite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au reţinut trei bărbaţi, de 21 ani, 17 ani şi 22 ani, în cazul crimei comise în cartierul Sărăceşti din municipiul Slatina.  

Un bărbat în vârstă de 42 ani a fost bătut crunt, duminică-seara, de persoane identificate ulterior de către procurori. Agresiunea a avut loc în mijlocul cartierului, în jurul orei 22,00. Bărbatul agresat a fost lăsat inconştient. A fost în cele din urmă transportat la spitalul din Slatina, unde a decedat după două zile.

Cei trei tineri suspectaţi de uciderea bărbatului de 42 ani, pe care îl cunoşteau cu care ar fi avut conflicte mai vechi, au fost reţinuţi. Doi dintre ei sunt fraţi, sunt din Slatina, iar cel de-al treilea, bărbatul de 22 ani, este un verişor al celor doi. Doar unul dintre suspecţi cooperează cu anchetatorii.

Ştire în curs de actualizare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: