Asistenta din Slatina, pentru care colegii cereau plasmă convalescentă, a murit. „S-a încercat tot ce se putea“

Asistenta din Slatina, pentru care colegii cereau plasmă convalescentă, a murit. „S-a încercat tot ce se putea“

Cecilia Dina s-a stins din viaţă la spitalul din Slatina FOTO: Facebook

Asistenta Cecilia Dina, internată de aproximativ două săptămâni la spitalul din Slatina, cu COVID-19, s-a stins din viaţă în această dimineaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vestea tristă a fost confirmată de managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Dan Stana. „S-a stins în această dimineaţă, la ora 6,00. S-a încercat tot ce se putea, dar...“, a menţionat managerul.

Asistenta avea 48 ani, iar pentru salvarea sa apropiaţii şi colegii au făcut apel public pentru donarea de plasmă convalescentă, care s-a crezut că ar putea-o salva. În cele din urmă efoturile echipei medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina s-au dovedit zadarnice, trupul asistentei cedând.

Este a doua victimă din Spitalul Judeţean Slatina răpusă de virus, o altă asistentă, din cadrul secţiei Chirurgie, decedând în vară, în timpul spitalizării.

Vă recomandăm şi: Mesajul SANITAS după decesul asistentei din Olt: „Din nefericire, o nouă colegă răpusă de virusul ucigaş!“

Bărbat de 44 ani, fără alte boli, răpus de COVID. „Este despre boală, despre lupta pentru un loc la Terapie Intensivă, despre birocraţie şi hârtii“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările