Artistul plastic Dan Virgiliu Dimulescu a fost răpus de COVID-19. „De azi înainte îl vom căuta doar în inimile noastre“

Artistul plastic Dan Virgiliu Dimulescu a fost răpus de COVID-19. „De azi înainte îl vom căuta doar în inimile noastre“

Dan Virgiliu Dimulescu a murit în seara zilei de 21 octombrie FOTO: UAP Vâlcea

Doliu în lumea artiştilor plastici, pictorul Dan Virgiliu Dimulescu decedând la Spitalul Municipal Caracal, spital suport-COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dan Dimulescu ar fi împlinit, în 16 decembrie, 69 de ani. Pictor renumit, membru al Uniunii Artiştilor Plastici Vâlcea, a condus vreme de peste 20 de ani Clubul Copiilor „Marius Bunescu“ din Caracal, până la pensionare, în anul 2017, îndrumând paşii a generaţii întregi de copii talentaţi.

Anunţul morţii sale a fost făcut pe contul oficial al Primăriei Caracal. 

„Cu nemăsurată tristeţe aflăm astăzi de moartea domnului profesor Dan Virgiliu Dimulescu şi de aceea simţim nevoia să transmitem pe această cale celor apropiaţi cele mai sincere condoleanţe.
 
De azi înainte nu-l vom mai caută la telefon sau acasă. De azi înainte îl vom caută doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleaca niciodată. 
Odihnească-se în pace!“, este mesajul reprezentanţilor Primăriei Caracal.
 

Vă recomandăm şi:

A murit avocatul Cătălin Şerban, fostul vicepreşedinte al Curtii de Apel Timisoara. A luat virusul SARS-Cov-2 în concediul din Grecia

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările