UPDATE Detalii şocante în cazul bărbatului care şi-a violat soacra. DGASPC face anchetă

UPDATE Detalii şocante în cazul bărbatului care şi-a violat soacra. DGASPC face anchetă

Un bărbat din Olt este în arest din 25 iunie 2018, fiind învinuit că a întreţinut relaţii sexuale cu o femeie în vârstă de 60 ani, care este chiar mama soţiei sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul bărbatului care duminică, 24 iunie 2018, şi-a violat soacra. Bărbatul, din localitatea Bucinişu, a mai făcut închisoare pentru viol asupra unei bătrâne, fiind eliberat din puşcărie în urmă cu doar câţiva ani. După eliberare a cunoscut-o pe fiica actualei sale victime şi au făcut împreună doi copii. Femeia a luat între timp calea străinătăţii, lăsând copiii, care au vârste mici, în grija mamei sale. 

Bărbatul a ajuns la Traian sub pretextul că vrea să-şi vadă fiicele, care, de altfel, este posibil să fi fost martore la viol.

După ce aceste informaţii au ajuns şi la urechea reprezentanţilor DGASPC, s-a dispus o anchetă. „Am aflat şi noi, dar nu din surse oficiale, că în locuinţă s-ar fi aflat şi cei doi copii şi am dispus o anchetă, pentru a se stabili dacă aceştia se află în situaţie de risc. În funcţie de ce ne vor comunica primăria şi poliţia, vom lua măsurile care se impun“, a declarat directorul DGASPC Olt, Rădiţa Piroşca.

Ştirea iniţială

Bărbatul are 39 ani, este din localitatea Bucinişu, judeţul Olt, şi a ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, luni 25 iunie 2018. Acesta este bănuit că „în ziua de 24 iunie a.c., prin constrângere fizică, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o femeie de 60 de ani, din comuna Traian, judeţul Olt, fiind reţinut de poliţişti în ziua de 25 iunie a.c.“, a transmis IPJ Olt. Judecătoria Caracal a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile, sub acuzaţia de viol.

Surse neoficiale susţin că victima a solicitat ajutor prin numărul unic de urgenţă 112 la câteva ore de la viol, poliţiştii depistându-l şi încarcerându-l pe bărbat.

citeste totul despre: