Alţi cinci pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 în judeţ, în ultimele 24 ore

Alţi cinci pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 în judeţ, în ultimele 24 ore

Autorităţile au raportat noua statistică a îmbolnăvirilor în judeţul Olt, numărul celor infectaţi ajungând la 106. Printre ultimele cazuri se înregistrează şi cel de-al treilea deces.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alţi cinci pacienţi din Olt au fost confirmaţi cu noul coronavirus în ultimele 24 ore şi au fost cuprinşi în statistica naţională, numărul de îmbolnăviri ajungând în judeţ la 106. 

Doi dintre pacienţi, două femei, din aceeaşi familie, sunt domiciliaţi în Olt, însă primesc la acest moment îngrijiri medicale într-un spital din Bucureşti. Un alt pacient a ajuns la un spital din judeţ cu o altă patologie, însă pe perioada internării a făcut febră, a fost testat şi a fost confirmată infecţia cu noul coronavirus. Un al patrulea pacient, o femeie, s-a prezentat la spital cu simptome compatibile cu COVID-19, testul fiind şi în cazul ei pozitiv. Nu este deocamdată clar dacă aceste cazuri au legătură cu focarele deja în evoluţie la nivelul judeţului.

Cel de-al cincilea caz este cel al pacientului de 70 ani, din Piatra-Olt, care a decedat sâmbătă, în ambulanţă, chiar în curtea SJU Slatina, în momentul transferului către spitalul suport-COVID, fiind al treilea deces cauzat de noul coronavirus în Olt, de la debutul pandemiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: